Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Αυξάνονται οι πιθανότητες του Πεδουλάκη

Όλο και πιο κοντά στον πάγκο του Παναθηναϊκού φέρεται να βρίσκεται ο Αργύρης Πεδουλάκης, με τη διοίκηση των “πράσινων” να μελετάει παράλληλα και άλλες λύσεις για τη συγκεκριμένη θέση.
24/06/2019 • 07:36
Ο Αργύρης Πεδουλάκης
  • shares
Όλο και πιο κοντά στον πάγκο του Παναθηναϊκού φέρεται να βρίσκεται ο Αργύρης Πεδουλάκης, με τη διοίκηση των “πράσινων” να μελετάει παράλληλα και άλλες λύσεις για τη συγκεκριμένη θέση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας κόουτς είναι αυτή τη στιγμή ο επικρατέστερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των νταμπλούχων Ελλάδος, καθώς μέχρι στιγμής οι “πράσινοι” δεν έχουν βρει κάτι που να τους αρέσει στην αγορά των ελεύθερων προπονητών.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χειρίζεται προσωπικά το θέμα του νέου τεχνικού και θέλει να πάρει την καλύτερη δυνατή λύση, αφού εξαντλήσει πρώτα τις πιθανότητες που έχει για συμφωνία με κάποιο όνομα από το πάνω ράφι. Ο ισχυρός άνδρας των “πράσινων” έχει αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια στον Έλληνα κόουτς, όμως πριν αποφασίσει να του δώσει για τρίτη φορά τα “κλειδιά” της ομάδας, θέλει πρώτα να έχει συζητήσεις με ορισμένους προπονητές, που έχει στη λίστα του. 
Γράψτε το σχόλιο σας...

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Armani Milano

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, 21:30

Live