Ξανά στο προσκήνιο ο Μπέιλ για τη Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στρέφει και πάλι την προσοχή της στην περίπτωση του Γκάρεθ Μπέιλ, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ της, εν όψει του υπολοίπου της εφετινής σεζόν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στρέφει και πάλι την προσοχή της στην περίπτωση του Γκάρεθ Μπέιλ, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ της, εν όψει του υπολοίπου της εφετινής σεζόν. Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες των «κόκκινων διαβόλων» είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στη Ρεάλ Μαδρίτης περίπου εκατό εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να αποκτήσουν τον Ουαλό μπακ-χαφ.

Ο βρετανικός Τύπος αναφέρει πως η αποχώρηση του Ράφα Μπενίτεθ από την τεχνική ηγεσία των «μερένχες» ανοίγει τον δρόμο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο Ζιντενίν Ζιντάν, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Μαδριλένων δε φέρεται να έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Ουαλό παίκτη. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής θέλει να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως αν ενημερωθεί πως δεν υπολογίζεται από τον Ζιντάν, τότε δε θα έλεγε «όχι» σε μια ενδεχόμενο επιστροφή του στο αγγλικό πρωτάθλημα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.