Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

"Υπάρχει πλάνο για τον ΠΑΟΚ"

Η πρώτη επίσημη δήλωση του Γιώργου Καραμάνου μετά την εμπλοκή του στην "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ - Τι λέει απευθυνόμενος στους φίλους της ομάδας και τι ζητάει για το άμεσο μέλλον
19/06/2019 • 13:01
Ο Γιώργος Καραμάνος τοποθετήθηκε πρώτη φορά σήμερα (19/6) δημοσίως για την εμπλοκή του στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ
  • shares
Ο Γιώργος Καραμάνος τοποθετήθηκε πρώτη φορά σήμερα (19/6) δημοσίως, κάνοντας λόγο σε προσωπική του δήλωση για την εμπλοκή του στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Απευθύνεται στους φίλους της ομάδας, κάνοντας λόγο για ύπαρξη πλάνου για τη λειτουργία του "Δικέφαλου", ενώ ζητάει στήριξη στο νέο εγχείρημα.

Η δήλωση του Καραμάνου είναι η εξής:


"Αγαπητοί φίλοι,

Ύστερα από δύο πολύ σημαντικές και ουσιαστικές συναντήσεις με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ Θανάση Κατσαρή, παρουσία και του Μπάνε Πρέλεβιτς, πιστεύω ότι είμαστε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων γραφειοκρατικών διαδικασιών για την επόμενη μέρα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Στο ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας, είναι λογικό να υπάρχει άγχος, προβληματισμός και δυσπιστία. Είναι απλές ανθρώπινες αντιδράσεις για οτιδήποτε νέο, ενδεχομένως και άγνωστο. Πιστεύω ακράδαντα ότι όλα αυτά αρχίζουν και τελειώσουν στην αγάπη, το ενδιαφέρον και την αγωνία για το αύριο της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Γνωρίζετε όλοι πολύ καλά ότι η κατάσταση στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι δύσκολη και αυτό αποτυπώθηκε με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο στο τέλος των υποχρεώσεων της ομάδας στην αγωνιστική περίοδο που μόλις ολοκληρώθηκε.

Για την αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, χρόνος και χρήμα. Την ίδια στιγμή είναι απαραίτητο να δείξουμε όλοι μας υπομονή και επιμονή σε ένα συγκεκριμένο πλάνο λειτουργίας και ανάπτυξης που θα φέρει στο αγωνιστικό τμήμα, αλλά και στην εταιρία μία κανονικότητα. Αυτό δηλαδή που έλειψε τόσο πολύ στο προηγούμενο διάστημα.

Αναμένοντας την ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων διαδικασιών που συμφωνήσαμε με τον κ.Κατσαρή και μέχρι την επισημοποίηση της συνεργασίας με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και την αποδοχή της παρουσίας μας από όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, το μόνο που θέλω να ζητήσω από όλους σας, είναι να έχετε υπομονή και καλή διάθεση για να στηρίξετε την προσπάθεια που θέλουμε να κάνουμε.

Υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο για την επόμενη σεζόν, αλλά και για τη συνέχεια, υπάρχει διάθεση να μπουν τα πράγματα σε σωστή βάση για να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε μαζί το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ. Για όλα αυτά όμως, θα έχουμε τη δυνατότητα να μιλήσουμε και να πούμε περισσότερα σε μία συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών που έχουμε ξεκινήσει με τον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Σας ευχαριστώ για την προσοχή και το ενδιαφέρον σας

Γιώργος Καραμάνος"
Γράψτε το σχόλιο σας...