Λέξη “κλειδί” η υπομονή

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog σχετικά με την επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού και τονίζει πως πολλά θα εξαρτηθούν από την πορεία της ομάδας στις υπόλοιπες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Πολλά είναι τα ερωτήματα που σχετίζονται με την επόμενη ημέρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού. Στην παρούσα φάση οι ιθύνοντες των «ερυθρόλευκων» οφείλουν να είναι απολύτως συγκεντρωμένοι στα πέντε ματς που απομένουν στο πρωτάθλημα με αντιπάλους τον Λεβαδειακό (το Σάββατο στη Βοιωτία), τον ΑΟΚ (στο Καραϊσκάκη), τον Απόλλωνα (στη Ριζούπολη), τον Παναιτωλικό (στο Φάληρο) και τον ΠΑΣ Γιάννινα (στους Ζωσιμάδες). Ο Όσκαρ Γκαρθία θα καθοδηγήσει τους «Πειραιώτες» σε αυτούς τους αγώνες. Πλέον, στο υπόλοιπο της περιόδου ρεαλιστικός στόχος τους μοιάζει να είναι η δεύτερη θέση. Και λέμε «μοιάζει», διότι θα πρέπει να περιμένουμε την κατάληξη που θα έχουν και οι δικαστικές υποθέσεις των ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Τώρα, ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα πως θα πορευτεί η ομάδα του Πειραιά στην επόμενη σεζόν. Θα ήταν λάθος οι ιθύνοντές της να ανοίξουν δημόσια μία τέτοια συζήτηση. Φυσικά, πίσω από την κουρτίνα δρομολογούνται όλες οι απαραίτητες κινήσεις για το νέο τρόπο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος με τη λήξη της περιόδου. Αλλαγές θα γίνουν, αλλά κανείς δε γνωρίζει πόσες θα είναι αυτές και ποιους θα αφορούν. Αλλά ο στόχος θα είναι ξεκάθαρος: η ισχυροποίηση του Ολυμπιακού.

Με τον Όσκαρ Γκαρθία στο τιμόνι, ή άλλον προπονητή; Και αν γίνει αλλαγή, θα έρθει τεχνικός που θα γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, ή θα προτιμηθεί ένας κόουτς από μία προηγμένη ποδοσφαιρική σχολή; Λογικά ερωτήματα που απασχολούν πολλούς φίλους της ομάδας του Πειραιά και πυκνά – συχνά μας τα υποβάλουν.

Αυτή τη στιγμή η λέξη “κλειδί” είναι η υπομονή για να δοθούν οι απαντήσεις που αφορούν στην επόμενη ημέρα των «ερυθρόλευκων». Επαναλαμβάνουμε πως ρεαλιστικός στόχος παραμένει η δεύτερη θέση, μετά την απόρριψη της έφεσης για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Και έχει μεγάλη αξία η δεύτερη θέση, καθώς εξασφαλίζει την παρουσία στο 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.