Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Γιαννακόπουλος: «Είμαι αισιόδοξος ότι θα μείνει ο Πιτίνο» (video)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός απέδειξε ξανά ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και αναφέρθηκε στο θέμα παραμονής του Ρικ Πιτίνο.
14/06/2019 • 23:20
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
  • shares
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός απέδειξε ξανά ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και αναφέρθηκε στο θέμα παραμονής του Ρικ Πιτίνο.

Την ίδια στιγμή, ο διοικητικός ηγέτης των «πρασίνων» μίλησε και για το πρότζεκτ του Βοτανικού. 

«Είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία. Δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με διαφορά. Από το 2005 και έπειτα ήταν οι πρώτοι τελικοί που δεν είχαν έκτροπα και διακοπές και προκαλώ όλους να δουν τι ήταν αυτό που έλειπε για να καταλάβουν που υπήρχε το πρόβλημα τόσα χρόνια», ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και συνέχισε για το θέμα παραμονής του Ρικ Πιτίνο:

«Έχουμε έναν από τους καλύτερους προπονητές παγκοσμίως. Θέληση όλων μας είναι να μείνει. Αυτό έχει εκφράσει και σε εμάς, είμαι αισιόδοξος. Συμφωνώ μαζί του σε όλα τα πράγματα και στις ιδεές μας για το μπάσκετ. Θέλει και ο ίδιος να μείνει, πρέπει να γίνουν κάποιες οικογενειακές συζητήσεις και θα έχουμε σύντομα τα νέα. Είμαι αισιόδοξος, είναι θέμα ημερών η τελική έκβαση του ζητήματος».

Σχετικά με τον Βοτανικό, ανέφερε: «Το ΟΑΚΑ είναι ένα γήπεδο που χτίστηκε πριν πολλά χρόνια και έχει κάποιες δυσλειτουργίες. Έχουμε κερδίσει πολλά εδώ, είμαστε συναισθηματικά δεμένοι, αλλά δεν θα έλεγε κανείς όχι σε μία Παναθηναϊκή Πολιτεία».

Τέλος, για τον στόχο της Euroleague, ανέφερε
: «Στην Euroleague όλες οι ομάδες είναι δυνατές, από του χρόνου θα έχουμε 18 ομάδες, οι φορολογίες είναι διαφορετικές. Εμείς θα ετοιμαστούμε, θα παλέψουμε για το καλύτερο και ο στόχος του Παναθηναικού είναι πάντα η κορυφή».


Γράψτε το σχόλιο σας...

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Armani Milano

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, 21:30

Live