Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Δικαίωση στο ΑΣΕΑΔ για Περιστέρι

Με την παρουσία φιλάθλων του θα διεξαχθεί το 4ο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών μεταξύ Περιστερίου Βίκος Cola και ΑΕΚ, αφού το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε την ομάδα των δυτικών προαστίων.
14/06/2019 • 18:48
ΑΕΚ-Περιστέρι
  • shares
Με την παρουσία φιλάθλων του θα διεξαχθεί το 4ο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών μεταξύ Περιστερίου Βίκος Cola και ΑΕΚ, αφού το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε την ομάδα των δυτικών προαστίων. 

Η σχετική απόφαση αναφέρει: «Το ΑΣΕΑΔ με την υπ’ αρ. 60/14-06-2019 απόφασή του δέχεται την προσφυγή της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΕ» κατά του Ε.ΣΑ.Κ.Ε. Ακυρώνει την υπ’ αριθ. 107/7-6-2019 απόφαση του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου (ΜΔΟ), του καθ' ου Ελληνικού Συνδέσμου Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών (Ε.ΣΑ.Κ.Ε.), με την οποία επιβλήθηκε στην προσφεύγουσα καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΕ», ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000€) ευρώ. Διατάσσει την επιστροφή του παράβολου στην προσφεύγουσα Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΕ».

Έτσι, η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας με σχετική ανακοίνωση: 

"Οι αξιότιμοι κύριοι δικαστές του Α.Σ.Ε.Α.Δ. έκριναν και αποφάσισαν ότι οι υπερασπιστικοί μας ισχυρισμοί είναι ορθοί και βάσιμοι" δήλωσε ο νομικός σύμβουλος και Μέλος του Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola,Αντώνιος Αντωνίου  και συνέχισε: "Σύμφωνα και με το αποδεικτικό υλικό που θέσαμε υπόψιν του Δικαστηρίου, αποδείχθηκε ότι το ένδικο συμβάν δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ομάδα μας και για τον λόγο αυτό, απαλλαγήκαμε από την επιβολή οποιασδήποτε ποινής".

Έτσι λοιπόν, οι πόρτες του "Ανδρέας Παπανδρέου" θα ανοίξουν για τους φίλους της ομάδας που θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια, σήμερα από τα εκδοτήρια του γηπέδου τα οποία θα λειτουργήσουν από τις 19:00 έως τις 21:00. Ανήμερα του αγώνα, τα "μαγικά" χαρτάκια θα πωλούνται από τα γραφεία του συλλόγου (10:00-15:00) κι εν συνεχεία από τα εκδοτήρια.
Ο Γ.Σ.Π. σε χρειάζεται για μία ακόμα φορά. Με την δύναμη της φωνή σου στήριξε την ομάδα και τους παίκτες! Έλα μαζί να πανηγυρίσουμε μία ακόμα μεγάλη επιτυχία»!

Γράψτε το σχόλιο σας...