Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης παρακολούθησε το «1968»

Την ταινία που αναφέρεται στην κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων από την ΑΕΚ το 1968 παρακολούθησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος σε εκδήλωση που έγινε στην Κωνσταντινούπολη.
12/06/2019 • 16:39
Την ταινία του Τάσου Μπουλμέτη "1968" είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ο Οικουμενικός Πατριάρχης
  • shares
Την ευκαιρία να παρακολουθήσει την ταινία του Τάσου Μπουλμέτη «1968»  είχε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος σε εκδήλωση που έγινε στη Αστική Σχολη Γαλατά, στην Κωνσταντινούπολη. 

Στην προσφώνησή του, ο Σεβασμιότατος, αναφέρθηκε στη σημασία της ημέρας και στην συνέχεια έδωσε το λόγο στον Αλέξανδρο Αγραφιάδη, αντιπρόεδρο του Μορφωτικού Συνδέσμου Μακροχωρίου- Κωνσταντινουπόλεως «το Έβδομον του Βυζαντίου», όπου έγινε αναφορά στις προσπάθειες των απανταχού Μακροχωριτών και γενικά των Πολιτών στην προσπάθεια και την αγωνία που καταβάλουν για τη διατήρηση της γενέτειράς τους μακριά από τις πύλες της λήθης. Το επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας ήταν η συμμετοχή των ερασιτεχνών του Συνδέσμου, «θεατρική ομάδα Ελένης Χαλκούση».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 9 Ιουνίου στο πλαίσιο των εγκαινίων του Μητροπολιτικού Οίκου της Ιεράς Μητροπόλεως Δέρκων.

Γράψτε το σχόλιο σας...