Θέλει τον Βλαχοδήμο ο Πανιώνιος

Την περίπτωση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου φέρεται να εξετάζει ο Πανιώνιος για την κάλυψη του κενού του Ολιβιέ Μπουμάλ και είναι έτοιμος να τον ζητήσει δανεικό από τον Παναθηναϊκό.

Την περίπτωση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου φέρεται να εξετάζει ο Πανιώνιος για την κάλυψη του κενού του Ολιβιέ Μπουμάλ και είναι έτοιμος να τον ζητήσει δανεικό από τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Έλληνα ποδοσφαιριστή και η διοίκηση των «κυανέρυθων» θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη μετεγγραφή, τις προσεχείς ημέρες.

Ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί πως ο Βλαχοδήμος αποτελεί την ιδανική επιλογή για την αντικατάσταση του Μπουμάλ. Οι ιθύνοντες του Πανιωνίου περιμένουν πρώτα να ξεκαθαρίσει το θέμα με τη ρήτρα του παίκτη, που φέρεται να έχει βάλει ο Ολυμπιακός, προκειμένου να ολοκληρωθεί πρώτα η μετεγγραφή του στον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια να προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού. Από εκεί και πέρα, ο Πανιώνιος φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Φάνη Τζανδάρη για την αντικατάσταση του Παύλου Μητρόπουλου, ο οποίος φέρεται έτοιμος να αποχωρήσει από τη Νέα Σμύρνη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.