Φρένο στις ταχύτατες πτέρυγες!

Τι ζητάει ο Μίλαν Ράσταβατς από τους παίκτες του εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο (1/4) στη Νέα Σμύρνη, όπου ο ΑΟΞ επί 7 έτη δεν έχει νίκη.

Τι ζητάει ο Μίλαν Ράσταβατς από τους παίκτες του εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο (1/4) στη Νέα Σμύρνη, όπου ο ΑΟΞ επί 7 έτη δεν έχει νίκη.

Η εντολή από τον Μίλαν Ράσταβατς στους παίκτες του ΑΟΞ σχετικά με το ερχόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (1/4) είναι σαφής: «Βάλτε φρένο στις γρήγορες πτέρυγες του αντιπάλου!» Ο Σέρβος τεχνικός της Ξάνθης είναι… κάθετος στην οδηγία που έδωσε.

Ο Πανιώνιος στηρίζει πολλά στον τρόπο ανάπτυξης από τις δύο πλευρές. Οι ταχείς παίκτες που διαθέτει εκεί, δίνουν αέρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης στην επίθεση. Αέρα, που ο Ράσταβατς θέλει να… κόψει. Εκεί, λοιπόν, επικέντρωσε όλες τις προηγούμενες ημέρες στις προπονήσεις της ομάδας του στα Πηγάδια, στο πλαίσιο της αμυντικής τακτικής.

Η λογική του Σέρβου προπονητή της Ξάνθης είναι ότι αν καταφέρει η ομάδα του να περιορίσει την ανάπτυξη των ερχόμενων αντιπάλων της από τα πλάγια, αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Θα δημιουργήσει, δηλαδή, μια καλή βάση να διεκδικήσει βαθμό ή βαθμούς από την αναμέτρηση, η οποία είναι κρίσιμη από βαθμολογικής άποψης, στο πλαίσιο της μάχης που γίνεται για την κατάληψη της πέμπτης θέσης στον πίνακα της Λίγκας.

Παραδοσιακά, ο ΑΟΞ φεύγει αρκετές φορές με πόντο ή πόντους από τη Νέα Σμύρνη. Στα 26 παιχνίδια που έχουν γίνει εκεί, η ομάδα της Ξάνθης μετρά 7 νίκες, ενώ άλλες 9 αναμετρήσεις έχουν λήξει ισόπαλες. Ο Πανιώνιος έχει νικήσει 10 φορές. Το ζήτημα, βεβαίως, για τους Θρακιώτες είναι ότι τα ταλευταία επτά χρόνια δεν φτάνουν σε νίκη κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες στην Αθήνα. Η τελευταία νίκη του ΑΟΞ είναι στις 9 Ιανουαρίου του 2011 (0-2). Έκτοτε, μετρά τέσσερις ισοπαλίες, ενώ στις δύο τελευταίες επισκέψεις του εκεί γνώρισε την ήττα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.