Άντεξε με εννέα παίκτες η Καλλιθέα στη Φυλή

Ισοπαλία χωρίς τέρματα απέσπασε στη Φυλή από τον Θρασύβουλο η Καλλιθέα, παρότι αγωνίστηκε για περίπου 25 λεπτά με εννέα παίκτες.

Ισοπαλία χωρίς τέρματα απέσπασε στη Φυλή από τον Θρασύβουλο η Καλλιθέα, παρότι αγωνίστηκε για περίπου 25 λεπτά με εννέα παίκτες.

Δίκαιο το αποτέλεσμα, που προέκυψε μετά από ενδιαφέρον ματς ενώπιον περίπου 600 οπαδών.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν την κατοχή της μπάλας αλλά τους παίκτες της ομάδας της Φυλής να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι παίζοντας κυρίως με αντεπιθέσεις.

Στο δεύτερο μέρος, οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν γρήγορα καθώς στο 57′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Φουντουκίδης. Έντεκα λεπτά αργότερα, η Καλλιθέα έμεινε με εννέα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο έπειτα από απευθείας κόκκινη του Σταύρου, που κάτι είπε στον διαιτητή, ο οποίος λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα, είχε καταλογίσει φάουλ σε βάρος του και τον είχε… κιτρινίσει.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Λύσανδρου Γεωργαμλή έπαιζε με δύο παίκτες περισσότερους, δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά τους αντιπάλους της στα λεπτά που απέμεναν. Αντίθετα, η Καλλιθέα κράτησε σχετικά εύκολα την ισοπαλία και μάλιστα είχε και την πιο σημαντική ευκαιρία για να… κλέψει το ματς με σουτ του Καλτσά στο 83′, το οποίο βρήκε σε ετοιμότητα τον γκολκίπερ Μητσέα.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Λύσσανδρος Γεωργαμλής): Μητσέας, Καλαμιώτης, Σύρος, Παγώνης, Νικολάου (46′ Ζουμπουλάκης), Ψιάνος, Βλάχος, Καρράς (61′ Σταμπολζίεφ), Μπεγκόνια, Ντα Σίλβα, Ντακόλ.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Σταύρου, Μιχαλόπουλος, Αρκούδας, Αρβανίτης, Ρουσάκης, Κατσίκης (87′ Πρίπου), Φουντουκίδης, Κουτρουμπής, Βιδάλης (52′ Φαρινόλα), Μαρουκάκης (72′ Καλτσάς).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.