Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Ξανά μπάχαλο στον ΕΣΑΚΕ όλα στον αέρα!

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού στην Α2, αλλά μία φράση στην απόφαση βάζει και πάλι φωτιά στα πλέι οφ της Α1.
23/05/2019 • 16:38
Στιγμιότυπο από το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ.
  • shares

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε σήμερα το πρωί πως ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με ποινή υποβιβασμού στην Α2, επειδή δεν προσήλθε για δεύτερη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος. Μία φράση όμως, στην απόφαση, βάζει και πάλι φωτιά στο πρωτάθλημα της Α1 και πιο συγκεκριμένα στα πλέι οφ. 

Μέσα στο σκεπτικό της απόφασης, υπάρχει η εξής φράση: «ακυρώνει όλα τα αποτελέσματα στην οικεία αγωνιστική περίοδο». Αυτό σημαίνει πως όποια ομάδα έχασε στο φετινό πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό, τελικά στα χαρτιά θα βρεθεί με +2 για εκείνη την αναμέτρηση. 

Αυτό όμως, σημαίνει ότι όλα τα ζευγάρια στα πλέι οφ είναι λάθος και παίζουν άλλα αντ' άλλων. Αν ισχύει αυτό που έγραψε στο σκεπτικό της η αθλητικός δικαστής τότε τα ζευγάρια έπρεπε να είναι: ΑΕΚ - Άρης, Περιστέρι - Χολαργός, Προμηθέας - Ήφαιστος και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ. 

Ο Άρης έχει "κλείσει" για καλοκαίρι τα λάθος ζευγάρια είναι σε τρίτο αγώνα (για όσα δεν έχουν καθαρίσει) και ο Θεός μαζί μας.  



Γράψτε το σχόλιο σας...