Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Στην Α2 ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός δεν εμφανίστηκε στο ΟΑΚΑ και το Φ.Α. έκλεισε οριστικά, με το παιχνίδι να κατακυρώνεται με σκορ 20-0 στον Παναθηναϊκό.
20/05/2019 • 19:35
Νικητής ο Παναθηναϊκός, υποβιβασμός για τον Ολυμπιακό
  • shares
Ο Ολυμπιακός δεν εμφανίστηκε στο ΟΑΚΑ και το φύλλο αγώνα έκλεισε οριστικά, με το παιχνίδι να κατακυρώνεται με σκορ 20-0 στον Παναθηναϊκό.  

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν γνωστοποιήσει από το μεσημέρι της Δευτέρας (20/5) στην Αστυνομία, με επιστολή τους, πως δεν θα κατέβαιναν στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. 

Παρόλα αυτά, όπως ορίζει ο κανονισμός, οι διαιτητές και ο κομισάριος της αναμέτρησης περίμεναν να περάσουν 15 λεπτά από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης και στη συνέχεια έκλεισαν το φύλλο αγώνα, κατακυρώνοντας το ματς στους «πράσινους», οι οποίοι προκρίθηκαν στην επόμενη φάση και θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Περιστέρι – Ήφαιστος. 

Όσο για τον Ολυμπιακό, ο κανονισμός αναφέρει μηδενισμό στο συγκεκριμένο παιχνίδι και υποβιβασμό στην Α2 κατηγορία.Γράψτε το σχόλιο σας...