Ο Σάμαρης στο Novasports (vid)

Δείτε τι δήλωσε ο Έλληνας παίκτης του Πανιωνίου στην κάμερα του Novasports, εν όψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, στη Νέα Σμύρνη.

Δείτε τι δήλωσε ο Έλληνας παίκτης του Πανιωνίου στην κάμερα του Novasports, εν όψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, στη Νέα Σμύρνη. Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό:
“Είναι ένας τελικός για εμάς. Νομίζω ότι η παραμονή της ομάδας, περνάει αποκλειστικά από τα δικά μας πόδια. Δεν εξαρτυόμαστε από κανένα άλλο αποτέλεσμα και ένα από τα δύο παιχνίδια που απομένουν στη Νέα Σμύρνη, το ένα κόντρα στον Λεβαδειακό το χρειαζόμαστε οπωσδήποτε και θα παίξουμε μόνο για τη νίκη”.
 
Για το αν υπάρχει άγχος πριν από τέτοια παιχνίδια:
“Σίγουρα υπάρχει άγχος πριν από οποιοδήποτε παιχνίδι. Νομίζω όμως ότι σε περίπτωση νίκης έχουμε να κερδίσουμε πολλά περισσότερα και γενικά πιστεύω ότι ειδικά τώρα που η ομάδα βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο και όσο κερδίζει τα παιχνίδια είναι μια μεγάλη επιτυχία σε πολλούς τομείς. Και αυτό είναι κάτι που βοηθάει και εμάς ψυχολογικά για μία καλύτερη συνέχεια, αλλά και οικονομικά την ομάδα».
 
Για το αν είναι μόνο η νίκη στο μυαλό τους στον αγώνα με τον Λεβαδειακό:
«Ναι, σαφώς και είναι μόνο η νίκη. Είχαμε πει από την αρχή του 2012 πως θέλαμε στην έδρα μας να κάνουμε μια καινούργια αρχή και αν μαζεύαμε όσους περισσότερους πόντους στο γήπεδό μας θα σώζαμε και την κατηγορία. Το έχουμε κάνει σε μεγάλο βαθμό. Έχουμε κάνει τη Νέα Σμυρνή, πραγματική έδρα. Με τον Λεβαδειακό και την Ξάνθη είναι δύο παιχνίδια τα οποία θέλουμε πολύ και θα παίξουμε μόνο για τη νίκη».
 
Για το τι άλλαξε και ο Πανιώνιος από εκεί που δεν κέρδιζε στη Νέα Σμύρνη, τώρα χάνει πολύ δύσκολα:
«Νομίζω, ότι έχουμε δουλέψει καλύτερα στον ψυχολογικό τομέα. Θεωρώ, πως μας βοηθάει πάρα πολύ όλο το προπονητικό τιμ. Στην προετοιμασία πριν από κάθε παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, διαχειριζόμαστε καλύτερα την στήριξη του κόσμου, ο οποίος μας έχει βοηθήσει πολύ και έχει παίξει σημαντικό ρόλο στις επιτυχίες μας στη Νέα Σμύρνη. Από εκεί και πέρα και το ποδόσφαιρό μας, ακόμα και σε κάποια στραβά αποτελέσματα, είναι καλύτερο, αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο και όταν συνδυάζετε αυτό και από αποτέλεσμα χαροποιείτε ιδιαίτερα και ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο, αλλά και το τιμ που έχει κάνει την προετοιμασία για τον κάθε αγώνα».
 
Για επικίνδυνο σημείο Λεβαδειακού:
«Όλοι είναι αξιόλογοι παίκτες και αν δεν προσέξουμε κάποιον θα μας τιμωρήσει. Νομίζω, ότι πρέπει να δούμε τον Λεβαδειακό συνολικά και να παίξουμε και εμείς ομαδικά, με σεβασμό και χωρίς φόβο σε αυτό το ματς για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα ήταν λάθος θα έλεγα να κοιτάξουμε κάποιον παίκτη ξεχωριστά».
 
Για την ανανέωση του συμβολαίου του και τα συναισθήματά του:
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτή την ανανέωση. Είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους αυτή τη στιγμή γιατί είναι δύσκολοι καιροί στη χώρα μας γενικότερα και να υπογράφεις μία συμφωνία είναι κάτι πολύ ευτυχές για κάθε άνθρωπο. Οι στόχοι μου παραμένουν ίδιοι. Είναι ίδιοι με του Πανιωνίου. Αν πετυχαίνει η ομάδα τους στόχους της είμαι και εγώ χαρούμενος. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να δουλεύω περισσότερο καθημερινά στις προπονήσεις, έτσι ώστε να βελτιώνομαι για να μπορώ να βοηθάω περισσότερο την ομάδα μου να πετυχαίνει τους στόχους της».
 
Για το αν είναι επιβράβευση των κόπων του η ανανέωση του συμβολαίου του:
«Νομίζω πως ναι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να σταματήσουν οι προσπάθειες. Η διοίκηση του Πανιωνίου μου έδειξε την ευγνωμοσύνη της για όλη την προσπάθεια αυτά τα χρόνια και θα ήθελα να την ευχαριστήσω. Νομίζω, ότι είναι πολύ σπάνιο να βρίσκεις ανθρώπους να εκτιμούν τη δουλειά σου αυτή την περίοδο».
 
Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων ελληνικών ομάδων:
«Σίγουρα είναι καλό να ακούγονται αυτά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μου τράβηξε την προσοχή όλο αυτό. Συνέχισα να δουλεύω και να προσπαθώ να βοηθάω τον Πανιώνιο να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, εύχομαι να γίνει το καλύτερο για να βγει κερδισμένη και η ομάδα και εγώ».
 
Για το αν τον ενδιαφέρει η παρουσία σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα:
«Σίγουρα είναι ένας στόχος, αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να εστιάσω στο πως ο Πανιώνιος θα πετυχαίνει τους στόχους του. Είναι λίγο άκαιρο μέσα στη χρονιά να σκέφτεσαι μεταγραφικά, οπότε αν ο Πανιώνιος πετύχει τον στόχο του, τότε θα έχω πετύχει και εγώ και στη συνέχεια θα μπορούμε να πούμε το οτιδήποτε».
 
Υποθετικά, ποιο πρωτάθλημα ταιριάζει στα στοιχεία σου:
«Σίγουρα καλύτερο να παρακολουθείς είναι το Ισπανικό και το αγγλικό. Τώρα ποιο ταιριάζει σε μένα, δεν το έχω σκεφτεί, αλλά έτσι με μια πρόχειρη σκέψη, ίσως να είναι η Γαλλία ή η Γερμανία». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.