Φλαμινί: «Δεν είμαι δισεκατομμυριούχος»

Ανακριβή χαρακτήρισε ο Ματιέ Φλαμινί τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει 30 δισ. ευρώ στους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

Ανακριβή χαρακτήρισε ο Ματιέ Φλαμινί τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει 30 δισ. ευρώ στους τραπεζικούς του λογαριασμούς.
 
Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, ο πρώην μέσος της Αρσεναλ, που τώρα αγωνίζεται στην Ισπανία με τη Χετάφε, δημιούργησε αυτή την τόσο μεγάλη περιουσία μέσω της εταιρίας του, GF Biochemicals, η οποία παράγει λεβουλινικό οξύ, ένα είδος βιομηχανικού διαλύτη.
 
Ο Γάλλος όμως διέψευσε τον ισχυρισμό ότι είναι ο πιο πλούσιος ποδοσφαιριστής του κόσμου. «Λοιπόν, επειδή είναι σημαντικό να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, δεν έχω 30 δισ. στην τράπεζα, όπως διάβασα. Αυτό το ποσό δεν αντιστοιχεί ούτε στην αξία της εταιρίας μου, της GF Biochemicals», ανέφερε ο Φλαμινί στην «Equipe».
 
«Τα 30 δισ. ευρώ είναι η συνολική αξία της αγοράς στην οποία θέλουμε να ‘εισβάλουμε’ με τις νέες τεχνολογίες που έχουμε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια. Εγινε παρεξήγηση. Είναι σαν να δώσαμε σε ένα εστιατόριο την αξία όλης της αγοράς εστίασης της Γαλλίας. Δεν είμαι δισεκατομμυριούχος και δεν μπήκα σε αυτό τον τομέα για να βγάλω χρήματα», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.