Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Σταυρόπουλος: “Να στηρίξουν όλοι τη ομάδα”

Φανερά στεναχωρημένος με την κατάσταση στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Νίκος Σταυρόπουλος, ο οποίος ζήτησε τη στήριξη όλων, ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπάρχουν.
19/05/2019 • 11:28
Ο Νίκος Σταυρόπουλος
  • shares
Φανερά στεναχωρημένος με την κατάσταση στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Νίκος Σταυρόπουλος, ο οποίος ζήτησε τη στήριξη όλων, ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπάρχουν. Ο τεχνικός διευθυντής του “Δικέφαλου” του Βορρά υπογράμμισε πως δεν γνωρίζει κανείς, ποια θα είναι η επόμενη ημέρα της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να αναλάβει ο Ιβάν Σαββίδης τα ηνία της ομάδας.

Αρχικά, ο Σταυρόπουλος τόνισε στο περιθώριο εκδήλωσης υποψηφίου για την περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας: “Βρέθηκα στην προπόνηση της Παρασκευής και πραγματικά ήμουν πολύ πικραμένος... Ήμουν πολύ στεναχωρημένος... Αυτή η ομάδα δεν το αξίζει αυτό. Θέλει στήριξη από όλους. Όσους αγαπούν την ομάδα. Πρέπει να έρθουν και να τη στηρίξουν”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Το κακό είναι ότι δεν ξέρουμε ποια είναι η επόμενη μέρα. Πρέπει να τελειώσει το πρωτάθλημα, να καθίσουμε να ασχοληθούμε πραγματικά σοβαρά με την ομάδα, για το τι πρόκειται να κάνουμε. Ο κ. Σαββίδης είναι ο κ. Σαββίδης, έχουμε απέραντο σεβασμό. Μας έχει βοηθήσει απίστευτα. Θέλουμε να καθίσουν οι άνθρωποι που είναι στις «κεφαλές» κι αν χρειαστεί κι εγώ, μέσα σε αυτές, να δούμε τι είναι καλύτερο για την ομάδα. Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, έχει κάνει ΠΑΟΚτσήδες. Έχει κάνει γενιές με γενιές ΠΑΟΚτσήδων. Εδώ, έχουν έρθει άνθρωποι οι οποίοι είχαν να με δουν από τη Γενεύη! Με έχουν πάρει άνθρωποι στο τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα στηρίξουμε γιατί είμαστε ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Πρέπει αυτοί που αγαπούν την ομάδα, να έρθουν πολύ κοντά μας. Δε μπορεί να είναι αυτή η εικόνα αυτή που είδα στο γήπεδο. Έκλαιγα”.
Γράψτε το σχόλιο σας...