Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Μαρινάκης: "Έχουν γίνει εγκλήματα στο μπάσκετ, στηρίζω την απόφαση"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μιλώντας στο 12ο συνέδριο της Θύρας 7, αναφέρθηκε στα όσα γίνονται στον χώρο του μπάσκετ και τις αποφάσεις που καλούνται να πάρουν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, ξεκαθαρίζοντας πως θα είναι δίπλα τους.
Διονύσης Στρούμπος
18/05/2019 • 23:01
Μαρινάκης
  • shares
Ο ηγέτης του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού και ο άνθρωπος που στηρίζει και τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό, μιλώντας στο 12ο Συνέδριο της Θύρας 7, αναφέρθηκε στα όσα γίνονται στον χώρο του μπάσκετ και τις αποφάσεις που καλούνται να πάρουν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι. 
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έκανε, μεταξύ άλλων, λόγο για "εγκλήματα" που έχουν γίνει στο μπάσκετ και για τις δύσκολες αποφάσεις που πρέπει να παρθούν ώστε αυτό να αλλάξει. 
Ενώ ήταν ξεκάθαρος πως θα βρίσκεται στο πλευρό των αδερφών Αγγελόπουλων σε όποια απόφαση κι αν πάρουν. 
Χαρακτηριστικά ανέφερε:«Θεωρώ ότι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι θα αποφασίσουν μαζί σας, θα ακούσουν δηλαδή τι λέει και ο κόσμος του Ολυμπιακού. Σας λέω λοιπόν ότι αυτή την απόφαση που θα πάρουν, όποια και να είναι, εγώ θα την στηρίξω! Έχουμε δει εγκλήματα στο μπάσκετ και πρέπει βρεθεί τρόπος ώστε τα εγκλήματα να σταματήσουν. Αν δεν υπάρχει αυτός ο τρόπος, θα πρέπει να παρθούν ορισμένες δύσκολες αποφάσεις. Γιατί κι εγώ δεν θέλω να δω την ομάδα τη Δευτέρα να σφάζεται. Καλύτερα να μην τη δω. Σας επαναλαμβάνω ότι θα στηρίξω οποιαδήποτε απόφαση παρθεί. Για το καλό του Ολυμπιακού».

Γράψτε το σχόλιο σας...