Πιανιτζιάνι: Μοιρασμένες οι πιθανότητες για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε διαβασμένος απόψε, όπως παραδέχθηκε και ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι, δίνοντας τα εύσημα στον Ντούσαν Ίβκοβιτς και τους συνεργάτες του, ενώ τόνισε πως στον ημιτελικό του Φάιναλ Φορ οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τις ίδες πιθανότητες πρόκρισης με τη Μπαρτσελόνα.


Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε διαβασμένος απόψε, όπως παραδέχθηκε και ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι, δίνοντας τα εύσημα στον Ντούσαν Ίβκοβιτς και τους συνεργάτες του, ενώ τόνισε πως στον ημιτελικό του Φάιναλ Φορ οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τις ίδιες πιθανότητες πρόκρισης με τη Μπαρτσελόνα. 


Συγκεκριμένα, τόνισε ότι «όταν φτάνεις στον ημιτελικό, είναι ένα παιχνίδι και όλα μπορούν να συμβούν. Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, ξέρει καλά τι εστί Φάιναλ Φορ, αλλά ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχει σωστή καθοδήγηση, έχει ενθουσιασμό και οι πιθανότητες θα είναι 50%».


Αναφερόμενος στον αποψινό προημιτελικό, δήλωσε πως «είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου γιατί σε μια δύσκολη στιγμή για εμάς, χωρίς τον Θόρτον με τους Μος και Λαβρίνοβιτς να παίζουν στο 20% και άλλα προβλήματα, έκαναν ένα σπουδαίο παιχνίδι κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Ηταν μια ισορροπημένη σειρά. Παίζουμε καλό μπάσκετ και αυτό είναι καλό για εμάς. Προφανώς χάσαμε την μεγάλη μας ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη στο πρώτο ματς όταν είχαμε έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια, αλλά στα τελευταία λεπτά χάσαμε την διαφορά και ματς. Στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα τα πάντα μπορούν να αλλάξουν. Είμαι απογοητευμένος από τον αποκλεισμό, αλλά προσπαθήσαμε. Προφανώς χρειαζόμασταν κάτι παραπάνω για να κερδίσουμε. Χάσαμε αρκετά ανοικτά σουτ, ενώ τα επιθετικά ριμπάουντ ήταν ίσως εκείνα που άλλαξαν τον ρυθμό του αγώνα».


Στη συνέχεια μίλησε και για τη διαφορά στα φάουλ που χρέωσαν οι διαιτητές, λέγοντας: «Στα πρώτα τρία δεκάλεπτα σουτάραμε μόλις μία βολή και αυτό πρέπει να είναι ρεκόρ. Οι βολές ήταν 23-1 υπέρ του Ολυμπιακού. Ο αντίπαλός μας πίεζε στην άμυνα, ειδικά στις αλλαγές των ψηλών και θεωρώ ότι αξίζαμε να πάρουμε κάποια φάουλ για να σουτάρουμε βολές. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός. Στο 4ο δεκάλεπτο σε αυτό το κρίσιμο σημείο έκανε μόλις 2 φάουλ. Ηταν πολύ συγκεντρωμένος και έκανε πολύ καλή αμυντική δουλειά. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Το τεχνικό επιτελείο έκανε εξαιρετική δουλειά ώστε αυτή την κρίσιμη στιγμή να βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση».


Όσο για το αν θα γίνουν ριζικές αλλαγές στην ομάδα του την προσεχή χρονιά, είχε να πει ότι «στο τέλος της σεζόν θα συζητήσουμε με την διοίκηση για το μέλλον της ομάδας. Εχουμε αντιμετωπίσει και συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε απίστευτα προβλήματα τραυματισμών. Παρόλα αυτά τα πάμε περίφημα. Κατακτήσαμε το Κύπελλο Ιταλίας, οδηγούμε το ιταλικό πρωτάθλημα και φτάσαμε μέχρι τις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Εχουμε υψηλό μέσο όρο ηλικίας και σίγουρα το καλοκαίρι θα πρέπει να φέρουμε φρέσκο αίμα στην ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.