Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

"Εμείς το καταλαβαίνουμε. Αλλοι δεν το καταλαβαίνουν"

Για μία ακόμη φορά, μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Προμηθέα, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σχολίασε με δηκτικό τρόπο την κατάσταση στον Δικέφαλο.
18/05/2019 • 19:51
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου
  • shares
Ο ΠΑΟΚ έχασε από τον Προμηθέα στο πρώτο παιχνίδι σε αυτή τη φάση των play off αλλά και πριν το παιχνίδι το ζητούμενο για τον Δικέφαλο δεν ήταν το ματς αυτό καθ' εαυτό αλλά η κατάσταση στην ομάδα και το αύριο για τον ΠΑΟΚ. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτό το ματς ο ΠΑΟΚ πήγε με 9 παίκτες εκ των οποίων οι 6 ήταν επαγγελματίες και οι 3 από την εφηβική ομάδα. 
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά το παιχνίδι, είπε στην αρχή των δηλώσεών του ότι... «συνεχίζουμε να βιώνουμε μια κατάσταση δύσκολη. Βασικός στόχος ήταν να τελειώσουμε το ματς με υγιείς τους έξι παίκτες μας και να τελειώσουμε με τον τρόπο που θέλουμε. Όρθιοι μέσα στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τον τρόπο που ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις».
Ρωτήθηκε για το αν σκέφθηκε ποτέ να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία. Είπε: «Θα κρατήσω τις σκέψεις μου και τα συναισθήματά μου για μετά το τέλος του Πρωταθλήματος. Γιατί είναι μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Εμείς το καταλαβαίνουμε. Άλλοι δεν το καταλαβαίνουν. Δεν έχω να αποδείξω κάτι».
Για τις όποις επαφές και συζητήσεις είχε με τους ανθρώπους της διοίκησης, είπε: «Δεν υπάρχει κάτι να ειπωθεί. Εχουμε φτάσει σ’ ένα σημείο όπου γνωρίζουμε την κατάσταση. Εχουμε πει να τελειώσουμε με ψηλά το κεφάλι και όχι φεύγοντας σαν κυνηγημένοι».
Γράψτε το σχόλιο σας...