Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Εμείς κωλοτούμπες δεν κάνουμε»

Ο διοικητικός ηγέτης του μπασκετικού Ολυμπιακού μίλησε με οργανωμένους φιλάθλους των «Ερυθρόλευκων» στο παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7.
18/05/2019 • 16:39
Γιώργος Αγγελόπουλος
  • shares
Την απόφασή του να μην κατέβει ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα των ελληνικών playoffs της Basket League, γνωστοποίησε στους φιλάθλους των «Ερυθρόλευκων» ο Γιώργος Αγγελόπουλος, δίνοντας το «παρών» στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7.

«Εμείς έχουμε αποφασίσει να μην κατέβουμε. Δε θέλουμε να συνεχίσουν να νομίζουν ότι μας κοροϊδεύουν οι Αρχές. Εμείς κωλοτούμπες δεν κάνουμε και θέλουμε να το πάμε μέχρι τέλους. Πρέπει όμως να ακούσουμε και τη δική σας άποψη διότι εσείς είστε ο Ολυμπιακός. 'Όχι εμείς. Με κάποιους από δω μέσα κρέμαγα πανό στα γήπεδα το 1990. Ο Ολυμπιακός είναι η ζωή μας. Δε θα δουν τον Ολυμπιακό όπως τον θέλουν στην Α2. Ακόμη κι αν χρειαστεί να συμμετέχουμε στην Α2, θα δουν άλλη ομάδα. Με πιτσιρίκια και ταλέντα που θα προετοιμάζονται για την πρώτη ομάδα. Τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη δε θα τους δουν ποτέ στην Α2, όσο κι αν θέλουν. Ο Ολυμπιακός δεν είμαστε εμείς που επενδύουμε. Ο Ολυμπιακός είστε εσείς, ο κόσμος του. Εμείς τον αγαπάμε και επενδύουμε. Χωρίς εσάς όμως δε θα υπήρχε Ολυμπιακός. Σας θέλουμε δίπλα μας» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να τονίζουν πως τον στηρίζουν απολύτως. 

Γράψτε το σχόλιο σας...

Ολυμπιακός - Zenit

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, 21:30

Live