Ζντοβτς: «Δεν είπαμε κάτι στο ημίχρονο με τον Κούπερ»

Δεν έδωσε συνέχεια στο φραστικό επεισόδιο με τον Ντι Τζέι Κούπερ ο Γιούρε Ζντοβτς, τονίζοντας πως δεν είχε κάποιο διάλογο με τον παίκτη στα αποδυτήρια.

Δεν έδωσε συνέχεια στο φραστικό επεισόδιο με τον Ντι Τζέι Κούπερ ο Γιούρε Ζντοβτς, τονίζοντας πως δεν είχε κάποιο διάλογο με τον παίκτη στα αποδυτήρια. 

«Συγχαίρω τον προπονητή του Αρκαδικού, γιατί προετοίμασε πολύ καλά το παιχνίδι και μας έβγαλε εκτός ρυθμού. Σκοράραμε στο πρώτο μέρος 40 πόντους αλλά στην άμυνα δεν ήμασταν καλοί. Αυτά που προετοιμάσαμε όλη την εβδομάδα δεν μας βγήκαν. Κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα. Οι παίκτες φοβήθηκαν και δεν ήθελαν να σουτάρουν και δεν καταλαβαίνω γιατί είχαν περισσότερη ενέργεια οι παίκτες του Αρκαδικού από τους παίκτες μου. Παρ’ όλα αυτά κερδίσαμε, έχουμε προβλήματα αλλά και λίγη τύχη. Θα αναλύσουμε το παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε», ανέφερε αρχικά ο κόουτς της ΑΕΚ για να σχολιάσει σχετικά με τον Κούπερ:

«Δεν είναι η δουλειά μου να πω τι συνέβη στα αποδυτήρια. Όλοι είδαν ότι ο Ντι Τζέι δεν ήταν στο επίπεδο που έπρεπε. Όταν τον έβγαλα πρώτη φορά αντέδρασε άσχημα. Του έδωσα δεύτερη ευκαιρία, όμως δεν αντέδρασε σωστά. Έτσι αποφάσισα να τον στείλω στα αποδυτήρια. Δεν περίμενα να αντιδράσει έτσι και όχι δεν είπαμε κάτι στο ημίχρονο». 

Για το παιχνίδι του Αρκαδικού: «Σέβομαι κάθε αντίπαλο. Η Ελλάδα έχει πραγματικά τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη. Έχει και πολύ καλούς παίκτες με παιδεία. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Ακόμα και οι αιώνιοι έχουν δυσκολίες. Αυτό που με ενοχλεί είναι πως δεν είχαμε νοοτροπία μεγάλης ομάδας. Σίγουρα παλέψαμε αρκετά, αλλά ο Αρκαδικός πάλεψε περισσότερο. Αυτό που θέλω είναι να πείσω κάθε παίκτη να κάνει αυτό που θέλω. Όποιος δεν μπορεί να φύγει». 

Για τη νοοτροπία της ομάδας: «Κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι εύκολο να παίξεις. Το δύσκολο είναι να παίξεις κόντρα στον Αρκαδικό και να δείξεις χαρακτήρα. Το δύσκολο είναι να παίξεις με μικρότερες ομάδες. Δεν είναι εύκολο να αλλάξουμε, αλλά δεν είναι και δύσκολο. Πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας. Δεν είναι εύκολο. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ γι’ αυτό».

Ο κόουτς του Αρκαδικού, Γιάννης Καστρίτης, δήλωσε με τη σειρά του:

«Νομίζω ότι πρέπει να ευχαριστήσω τον κόουτς Ζντοβτς για τα καλά του λόγια και να τον καλωσορίσω στην Ελλάδα. Είμαστε χαρούμενοι που είναι μαζί μας. Είναι άνθρωπος με απίστευτο ήθος. Από εκεί και έπειτα, όσο κοντά και εάν φάνηκε ότι φτάσαμε νομίζω ότι η ΑΕΚ κέρδισε δικαιότατα και του αξίζουν συγχαρητήρια. 

Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα γιατί είχαμε προβλήματα, αλλά και την ήττα στην Καβάλα. Έχουμε ήττες που σε κάνουν να σκύβεις το κεφάλι, αλλά και αυτές που σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα. Η σημερινή είναι μια ήττα. Συνεχίζουμε στην ίδια κατάσταση. Πρέπει να χτίσουμε στην εμφάνιση. Είναι εύκολο να παίζουμε κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά το στοίχημα για εμάς είναι να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο και στους υπόλοιπους τελικούς με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Προετοιμαζόμαστε τώρα για το παιχνίδι με την Κηφισιά». 

Για τη νέα κατάσταση στον Αρκαδικό και το ενδεχόμενο μεταγραφών:
«Το ιδανικό θα ήταν να έχουμε πλήρες ρόστερ. Θέλω να τονίσω ότι ακόμα και όπως ήμασταν σήμερα, είδαμε ότι όλοι έδωσαν και την ψυχή τους και παραλίγο να κερδίσουμε ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο. Είμαστε ευχαριστημένοι ακόμα και έτσι. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το καλύτερο. Έχει κλείσει ένας παίκτης και είμαστε κοντά και στον δεύτερο». 

Για την ΑΕΚ: «Σίγουρα είναι καλό που η ΑΕΚ επέστρεψε. Όσο περισσότερες δυνατές ομάδες υπάρχουν τόσο καλύτερο για το πρωτάθλημα. Είμαι ο πλέον αναρμόδιος να μιλήσω για την ιστορία και το μέγεθος της ΑΕΚ. Είμαστε χαρούμενοι που βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο. Μακάρι να συνεχίσει έτσι». 

Για τους διαιτητές και την αντιμετώπισή τους προς επαρχιακές ομάδες: «Δεν έχω μπει σε διαδικασία να το σκεφτώ. Δεν νομίζω ότι παίζει κάποιο ρόλο, δεν θα το σκεφτώ. Πρώτο μέλημά μας είναι να τα κάνουμε όλα σωστά και μετά ίσως να δούμε και άλλα. Ακόμα δεν τα έχουμε κάνει όλα σωστά και έτσι κοιτάμε να γίνουμε καλύτεροι». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.