Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Στον...αέρα η αναμέτρηση των ''αιωνίων'' (video)

Το ερώτημα για το αν θα κατέβει ο Ολυμπιακός την Δευτέρα στο ΟΑΚΑ για να παίξει με τον Παναθηναϊκό παραμένει ακόμα αναπάντητο.
18/05/2019 • 13:34
ΕΣΑΚΕ
  • shares
Το ερώτημα για το αν θα κατέβει ο Ολυμπιακός την Δευτέρα στο ΟΑΚΑ για να παίξει με τον Παναθηναϊκό παραμένει ακόμα αναπάντητο.

Τα πλέι-οφ όπως αποφάσισε ο ΕΣΑΚΕ με 13-1 ψήφους θα διεξαχθούν κανονικά και το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί μετά τις αποφάσεις που πάρθηκαν μετά το έκτακτο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ που κράτησε πάνω από δύο ώρες.

Ο εκπρόσωπος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ Μάνος Παπαδόπουλος μετά το τέλος δηλωσε:

''Oκανένας έχει την άποψή και βγαίνει κάτι καλό. Το ελληνικό μπάσκετ είναι ενωμένο, όλοι οι άνθρωποι του είναι ενωμένοι. Ο Παναθηναϊκός θα είναι πρωτοπόρος και θα βοηθήσει στη σωστή κατεύθυνση. Για τα υπόλοιπα πρέπει να ρωτήσετε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι επέμειναν στην απόφασή τους να μην κατέβουν αν δεν υπάρξουν ξένους διαιτητές. Ρωτήστε και εκείνους μήπως κάνω κάποιο λάθος σε αυτό που κατάλαβα. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, το είπε και ο κ. Γιαννακόπουλος χθες, να παίξουν οι παίκτες. Είναι πολύ άδικο για ένα πρωτάθλημα που είναι πολύ ανταγωνιστικό, όλες οι ομάδες έπαιξαν πολύ καλά και ήταν ανταγωνιστικές. Είναι άδικο αυτό που γίνεται, για τους Έλληνες και τους ξένους παίκτες και προπονητές. Είμαστε αιχμάλωτοι μίας κατάστασης που δεν προήλθε από εμάς. Όλοι αναγνωρίζουν τις ευθύνες τους, αλλά αυτή η κατάσταση δεν προήλθε από εμάς.''

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Γαλατσόπουλος δήλωσε πως είναι καθαρά απόφαση του Ολυμπιακού για τον αν θα κατέβει:

Γράψτε το σχόλιο σας...