Παπανικολάου: Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τον άθλο μας

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αποφασισμένοι να μην αφήσουν τη Σιένα να κάνει τα δικά της και ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε ότι εξ αρχής σκόπευαν να τους δείξουν ότι δεν τα «σηκώνουν αυτά».

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αποφασισμένοι να μην αφήσουν τη Σιένα να κάνει τα δικά της και ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε ότι εξ αρχής σκόπευαν να τους δείξουν ότι δεν τα «σηκώνουν αυτά».

«Όταν απέχεις μόλις μία νίκη από το Φάιναλ Φορ και παίζεις στην έδρα σου, κάνεις τα πάντα για να μην φύγει η σειρά. Ξέραμε ότι θα παίξουν δυνατά και αυτοί και έπρεπε να τους δείξουμε ότι αυτά δεν θα περάσουν εδώ..», ήταν τα πρώτα λόγια του διεθνούς φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια στάθηκε σε αυτό που τους είχε πει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς εξ αρχής, αλλά και στο πως έφτασαν ως εδώ όταν δεν είχαν κάνει καλλό ξεκίνημα. «Ήταν καλό για μας ότι ο κόσμος κρατούσε χαμηλούς τόνους. Ο προπονητής μας στην αρχή της σεζόν έλεγε ότι αυτή η ομάδα θέλουμε να είναι έτοιμη τον Ιανουάριο και έτσι έγινε», τόνισε. 

Παράλληλα, εξήγησε πως «τώρα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα και να τελειώσουμε πρώτοι στην κανονική διάρκεια. Όταν έρθει η ώρα για το Φάιναλ Φορ θα προετοιμαστούμε. Οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν συνειδητοποιήσει τον σημερινό άθλο, αυτό θα γίνει όταν θα πάμε εκεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.