Μιραλάς: «Νίκες για τον κόσμο» (video)

Μονόδρομος είναι το «4 στα 4» στο φινάλε για τον Ολυμπιακό τόνισε ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος δεν έκρυψε τη στεναχώρια του για την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό.

Μονόδρομος είναι το «4 στα 4» στο φινάλε για τον Ολυμπιακό τόνισε ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος δεν έκρυψε τη στεναχώρια του για την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό.

Οι δηλώσεις του:

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος για το αποτέλεσμα, γιατί δεχθήμαε το γκολ πολύ γρήγορα σε μια στημένη φάση, κάτι που ξέραμε, το δουλέψαμε όλη τη βδομάδα, αλλά παρόλα αυτά δεν καταφέραμε να το αποφύγουμε».

Για το πως εξηγεί τη διαφορετική εικόνα του Ολυμπιακού στα δύο ημίχρονα:
«Πραγματικά στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί,κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε τον έλεγχο πολλές φορές. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε αρκετά, κάναμε πολλές ευκαιρίες, ανεβάσαμε τον ρυθμό μας και ήταν πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα για τον Λεβαδειακό. Ίσως αυτές οι χαμένες ευκαιρίες, ίσως τα πράγματα που κάναμε λάθος, δε μετατρέψαμε άλλη ευκαιρία σε γκολ. Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος από το αποτέλεσμα γιατί πρέπει πάντα ο Ολυμπιακός να είναι στην κορυφή».

Για τις τελευταίες αγωνιστικές:
«Μονόδρομος να νικήσουμε. Αυτή τη χρονιά έχουμε μιλήσει πολύ για το τι πρέπει να κάνουμε, πώρα πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε και να αρχίσουμε να παίζουμε για τη νίκη γιατί με την ποιότητα παικτών που έχουμε, πρέπει να παίρνουμε αποτελέσματα. Κι αν δεν το κάνουμε για μας, να το κάνουμε για τους φιλάθλους μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.