Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΑΕΚΠρομηθέας ΠατρώνΠεριστέριΠΑΟΚΟλυμπιακόςΧολαργόςΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΡέθυμνο Cretan KingsΚύμη SeajetsΛαύριοΚολοσσός H Hotels

Γιαννακόπουλος: "Να υποβιβαστεί όποια ομάδα δεν κατέβει στα πλέι οφ"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στο πλαίσιο της συνεδρίασης του ΕΣΑΚΕ, τόνισε πως όποιος δεν κατέβει στα πλέι οφ θα πρέπει να υποβιβαστεί.
15/05/2019 • 15:03
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
  • shares
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στο πλαίσιο της συνεδρίασης του ΕΣΑΚΕ, τόνισε πως όποιος δεν κατέβει στα πλέι οφ θα πρέπει να υποβιβαστεί. 

Συγκεκριμένα: 

«Δεν καταλαβαίνω γιατί βρισκόμαστε εδώ. Άλλα είχαμε πει στην προηγούμενη κουβέντα μας. Στον φάκελο που μας έχετε αφήσει δεν υπάρχει μέσα το θέμα της βίας. Μιλάω για τις τιμωρίες. Υπάρχει μια ομάδα που παρανομεί από τις 13/2. Δεν υπάρχει καμία σοβαρή κύρωση. Ήρθαμε να συζητήσουμε για αναδιάρθρωση. Συμφωνήσαμε συναισθηματικά για το Λαύριο. Αν όμως το Λαύριο έρθει προτελευταίο, γιατί να υπάρξει αναδιάρθρωση, αφού υπάρχει μια ομάδα που στα πλέι οφ μπορεί να μην κατέβει. Αν δεν κατέβει, υποβιβάζεται και μετά δεν χρειάζεται να συζητήσουμε για αναδιάρθρωση. Δεν είμαστε υπέρ της αναδιάρθρωσης, αν δεν εφαρμοστούν οι κανονισμοί. Αν μια ομάδα δεν κατέβει στα πλέι οφ, υποβιβάζεται μαζί με τον Κολοσσό που είναι τελευταίος. Έτσι, τελειώνει το θέμα της αναδιάρθρωσης». 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε άμεσα πως: «Έχουμε καταθέσει πρόταση συγκεκριμένη για το θέμα της βίας. Είμαστε η μόνη ομάδα που το έχει κάνει».

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...