Χωρίς Αμπντουλάγεφ η προπόνηση

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Πέμπτης στο προπονητικό κέντρο "Απήλιον" στο Κορωπί, συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με τον Λεβαδειακό.

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Πέμπτης στο προπονητικό κέντρο “Απήλιον” στο Κορωπί, συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με τον Λεβαδειακό. Ενα παιχνίδι ιδιαίτερα κρίσιμο για τους “κυανέρυθρους” στην προσπάθεια που καταβάλλουν για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας.

Στην προσπάθεια για την προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων θεατών, η διοίκηση του Πανιωνίου αποφάσισε να ορίσει το εισιτήριο στις Θύρες 2 και 3 στην τιμή των 5 ευρώ, θέλοντας να δώσει και την δυνατότητα σε όλους τους Πανιώνιους οπαδούς να βρεθούν την Κυριακή στο στάδιο της πόλης (υπάρχει και σχετική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας).

Στις τάξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος επικρατεί αισιοδοξία για την έκβαση του αγώνα της Κυριακής, ενώ και το κλίμα είναι εξαιρετικό, κάτι που αποτυπώθηκε και στο γεύμα που παρέθεσε η διοίκηση της ομάδας στο προπονητικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές, το μεσημέρι της Πέμπτης σε ταβέρνα της Βάρης.

Οσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Αράζ Αμπντουλάγεφ δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη, καθώς παρέμεινε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πέλμα του και για το οποίο κάνει θεραπεία. Πλέον η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τους Βοιωτούς είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Παράλληλα δεν υπολογίζεται και ο τιμωρημένος Σκέμπρι, ο οποίος θα εκτίσει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του για την αποβολή του στο ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.