Χιμένεθ: “Υπάρχει σεβασμός για τον Λουτσέσκου” (video)

Δεν θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου περί "τσίρκου" ο Μανόλο Χιμένεθ, που εξέφρασε το σεβασμό του για τον προπονητή του ΠΑΟΚ. "Το τελευταίο χιλιόμετρο είναι πάντα το πιο δύσκολο" είπε για την κατάκτηση του τίτλου.

Δεν θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου περί “τσίρκου” ο Μανόλο Χιμένεθ, που εξέφρασε το σεβασμό του για τον προπονητή του ΠΑΟΚ. “Το τελευταίο χιλιόμετρο είναι πάντα το πιο δύσκολο” είπε για την κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού στη συνέντευξη Τύπου:

Για το πόσο κοντά είναι πλέον η ΑΕΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Ήταν μια σημαντική νίκη, δύσκολη γιατί ο Παναθηναϊκός ειδικά στα τελευταία παιχνίδια παίζει πολύ καλά. Στα πρώτα λεπτά υπήρχε αρκετή ανησυχία στους παίκτες μας και η αλήθεια είναι ότι καθώς περνούσαν τα λεπτά, με το γκολ του Αραούχο, η ομάδα έκανε ένα καλό παιχνίδι. Πλησιάζουμε στην κατάκτηση του τίτλου, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα, συνεχίζουμε κανονικά». 

Για το αν υπάρχει άγχος στην ομάδα του λόγω των πολλών χρόνων μακριά από το πρωτάθλημα: «Αν κάποιος έχει τρέξει μαραθώνιο, ξέρει ότι το τελευταίο χιλιόμετρο είναι το πιο δύσκολο. Θα πρέπει να κρατήσουμε τις δυνάμεις μας. Έχουμε δουλέψει πολύ από τον Ιούνιο και είχαμε πάντα την πίεση πως υπάρχει υποχρέωση να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά εγώ θα συνεχίσω πιστός στη φιλοσοφία μου ότι για να κερδίσει κάποιος το πρωτάθλημα, θα πρέπει να κερδίσει κάθε ματς ξεχωριστά. Οπότε κοιτάω το επόμενο παιχνίδι». 

Για τις δηλώσεις του Λουτσέσκου περί… τσίρκου: «Το μόνο που μπορώ να απαντήσω είναι ότι υπάρχει σεβασμός γιατί είναι ένας συνάδελφος. Η ΑΕΚ είναι η μόνη ομάδα που μέχρι πριν λίγο καιρό έπαιζε σε τρεις διοργανώσεις και δίνουμε τη μάχη μας για να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν θέλω να έχω άποψη για όσα λέει, σέβομαι τη δουλειά του αλλά και η δική μας δουλειά είναι σεβαστή στην Ελλάδα και την Ευρώπη». 

Κλείνοντας ο Χιμένεθ τόνισε: «Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον φίλο μου, τον Ανδρέα (σ.σ. τον μικρό φίλο της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και είχε επισκεφτεί πρόσφατα τα αποδυτήρια), που δίνει τη δική του μάχη και στο τέλος θα βγει πρωταθλητής».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.