Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Τελική ευθεία ...

Μια πρώτη γνωριμία με τον επόμενο αντίπαλό τους, το Περιστέρι είχαν την ευκαιρία να λάβουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ με την αρωγή οπτικοακουστικών μέσων.
06/05/2019 • 18:29
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, οι συνεργάτες του και οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε στιγμιότυπο από τη σημερινή προπόνηση (Πηγή: PAOKBC.gr)
  • shares

Μια πρώτη γνωριμία με τον επόμενο αντίπαλό τους, το Περιστέρι είχαν την ευκαιρία να λάβουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ με την αρωγή οπτικοακουστικών μέσων. Υψηλότατος ο βαθμός της δυσκολίας για τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα τον τελευταίο καιρό. Ακολούθως οι παίκτες πέρασαν στο παρκέ του βοηθητικού γηπέδου στην PAOK Sports Arena λόγω του αγώνα βόλεϊ, όπου και δούλεψαν πάνω στην τακτική. Εξαίρεση αποτέλεσαν οι τραυματίες Τζόουνς, Σχίζας που ακολούθησαν το δικό τους, ατομικό πρόγραμμα. Η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από την αναχώρηση για την Αθήνα έχει προγραμματιστεί γι’ αύριο το μεσημέρι.
Γράψτε το σχόλιο σας...