Στον Αγροτικό Αστέρα ο Στολτίδης

Ο Ιεροκλής Στολτίδης ανέλαβε πόστο στον Αγροτικό Αστέρα και συγκεκριμένα τη θέση του γενικού Διευθυντή.

Ο Ιεροκλής Στολτίδης ανέλαβε πόστο στον Αγροτικό Αστέρα και συγκεκριμένα τη θέση του γενικού Διευθυντή. 

Αναλυτικά:

«Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Ιεροκλή Στολτίδη, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη Γενικού Διευθυντή. 

Ο κ. Στολτίδης είναι 40 ετών, γεννήθηκε στη Κοζάνη στις 2/2/1975 και υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές της προηγούμενης 20ετίας, αγωνιζόμενος για έντεκα χρόνια στον Ηρακλή και για επτά χρόνια στον Ολυμπιακό. Η καριέρα του ολοκληρώθηκε το 2011 φορώντας τη φανέλα της Κέρκυρας και στη διάρκεια της κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα και πέντε κύπελλα Ελλάδος. Υπήρξε διεθνής, με σημαντικότερη διάκριση την εκπροσώπηση της χώρας μας ως μέλος της εθνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Η διοίκηση της Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας και δη και ο μεγαλομέτοχος της, ο κ. Θεοδωρίδης, επί μακρά περίοδο συσκέψεων και έρευνας, αποφάσισαν ότι για την πρόοδο του οργανισμού είναι απαραίτητη η ενίσχυση του με στελέχη καταρτισμένα και έμπειρα στο αντικείμενο και με αστείρευτη διάθεση για δουλειά και πρόοδο. Όλα αυτά τα στοιχεία η διοίκηση τα εντόπισε στον κ. Στολτίδη μέσα από διεξοδικές συζητήσεις τους τελευταίους μήνες και αποφάσισε να του προσφέρει τη θέση του Γενικού Διευθυντή.

Ο κ. Στολτίδης αναλαμβάνει τη διοίκηση του αγωνιστικού τμήματος και του προσωπικού της εταιρείας, την οργάνωση δικτύου σκάουτινγκ, τον εντοπισμό και την αξιολόγηση υποψήφιων μεταγραφικών στόχων και επίσης την βελτίωση της δυνατότητας του οργανισμού να αναδεικνύει και να καθιερώνει ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Ο Αγροτικός Αστέρας χτίζει πάνω στα θεμέλια της μακράς ιστορίας του ένα ελπιδοφόρο μέλλον με πνεύμα εργατικότητας, σεμνότητας και φιλοδοξίας. Αυτό το πνεύμα χαρακτήριζε τον νέο Γενικό Διευθυντή μας και στη διάρκεια της λαμπρής καριέρας του ως ποδοσφαιριστής και είμαστε σίγουροι ότι θα τον καθοδηγήσει και στη νέα του σταδιοδρομία.

Δήλωση του κ. Θεοδωρίδη: «Είμαι ικανοποιημένος που μετά από διαδικασία αρκετών μηνών κατέληξα ότι ο ιδανικός για να αναλάβει το υπεύθυνο πόστο του Γενικού Διευθυντή είναι ο κ. Στολτίδης. Η εμπειρία, οι γνώσεις και η προσωπικότητα του ταιριάζουν απόλυτα στους στόχους που έχω θέσει και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει πολύτιμος αρωγός για την υλοποίηση του σχεδιασμού που αφορά το παρόν και το μέλλον του Αγροτικού Αστέρα».

Δήλωση του κ. Στολτίδη: «Οφείλω στην πρώτη μου τοποθέτηση ως Γενικός Διευθυντής του Αγροτικού Αστέρα να αναγνωρίσω ότι ο κ. Θεοδωρίδης μου δίνει μία σπουδαία ευκαιρία για μία νέα σταδιοδρομία και πρέπει να τον ευχαριστήσω για την τιμή αυτή. Πρόκειται για παράγοντα με αγάπη για το άθλημα και το σύλλογο, με όραμα και μεγάλες φιλοδοξίες.

Πιστεύω ότι εδώ μου προσφέρονται οι ιδανικές συνθήκες για να εργαστώ πάνω σε αυτό που αγαπώ, το ποδόσφαιρο, μέσα από ένα πολύ υπεύθυνο πόστο, βάσει στρατηγικής, με συγκεκριμένους στόχους και με την ελευθερία να δουλέψω με τον τρόπο που θέλω. Είναι πολύ σημαντικό ότι η δουλειά μου θα προστεθεί στη σημαντική πρόοδο των προηγούμενων ετών, σε ένα νέο προπονητικό κέντρο που σύντομα θα είναι έτοιμο και κυρίως στη νοοτροπία επαγγελματισμού και ανάπτυξης που έχει γαλουχηθεί αυτός ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια. Είμαι εδώ για να ενισχύσω τον Αγροτικό Αστέρα στην πορεία ανάπτυξης που ήδη διανύει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.