Της έκοψε τα φτερά!

Μεγάλη εμφάνιση από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Τορίνο. Με 2 γκολ - το ένα με εκπληκτικό ψαλιδάκι - και μία ασίστ, οδήγησε την ομάδα του σε θρίαμβο με 3-0 επί της Γιουβέντους και ουσιαστικά εξασφάλισε την παρουσία της στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μεγάλη εμφάνιση από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Τορίνο. Με 2 γκολ – το ένα με εκπληκτικό ψαλιδάκι – και μία ασίστ, οδήγησε την ομάδα του σε θρίαμβο με 3-0 επί της Γιουβέντους και ουσιαστικά εξασφάλισε την παρουσία της στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν έδειξε στον αγωνιστικό χώρο ότι διαθέτει ισχυρότερο σύνολο και έφτασε εύκολα σε αυτό το θριαμβευτικό 3-0.

Το 0-1 για την Ρεάλ έγινε πριν συμπληρωθούν τρία λεπτά παιχνιδιού, με το 8ο γκολ του Ρονάλντο απέναντι στην Γιουβέντους. Παραμονές του αγώνα ο Αλέγκρι ζήτησε από τους παίκτες του, να προσπαθήσουν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους, θεωρώντας ακόμη και την λευκή ισοπαλία θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς. Το γρήγορο γκολ του Ρονάλντο ανέτρεψε όλα τα σχέδια του Ιταλού τεχνικού και οι “μπιανκονέρι” προσπάθησαν να ρισκάρουν περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο.

Όμως και πάλι ο Ρονάλντο είχε την απάντηση. Στο 64΄ λάθος συνεννόηση του Κιελίνι με τον Μπουφόν, το γύρισμα του Καρβαχάλ με απίθανο ψαλιδάκι ο Ρονάλντο πετυχαίνει ίσως το καλύτερο γκολ του εφετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Ένα λεπτό αργότερα αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Ντιμπάλα και κάπου εκεί η Γιουβέντους παραδόθηκε ολοσχερώς. 

Στο 72΄γράφτηκε ο επίλογος με την ασίστ του Ρονάλντο για τον Μαρσέλο με τον Βραζιλιάνο μπακ να μπαίνει σχεδόν με τη μπάλα στα δίχτυα. Η Ρεάλ είχε και δύο δοκάρια. Στο 36΄με τον Κρόος και με τον Κόβασιτς στο 87΄.

Γιουβέντους (Μαξ Αλέγκρι)
: Μπουφόν, Ντε Σίλιο, Κιελίνι, Μπαρτσάλι, Ασαμόα (69’ Μάντζουκιτς), Κεντίρα (75’ Κουαδράδο), Μπεντακούρ, Άλεξ Σάντρο, Ντάγκλας Κόστα (69’ Ματουϊντί), Ντιμπάλα, Ιγκουαΐν 
Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς (82’ Κόβατσιτς), Ίσκο (75’ Ασένσιο), Κρόος, Ρονάλτο, Μπενζεμά (59’ Βάσκεθ) 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.