Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Αγγελόπουλος: «Να γίνει εδώ το επόμενο Final Four»

20/04/2019 • 22:34
Αγγελόπουλος: «Να γίνει εδώ το επόμενο Final Four».
  • shares
Ο Μάκης Αγγελόπουλος βρέθηκε στη παρουσίαση του project «Φυλή 2021» και αναφέρθηκε στην προσμονή του για στέγαση της μπασκετικής ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων. «Ομάδα της προσφυγιάς η ΑΕΚ, να γίνει εδώ το επόμενο φάιναλ φορ» τόνισε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος τόνισε συγκεκριμένα: «Όταν μια φορά έκανα υπηρεσία στο στρατόπεδο στα Λιόσια, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα συζητάω μια μέρα για ένα γήπεδο εδώ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσους συμβάλλουν σε αυτό το σχέδιο. Η ΑΕΚ είναι ομάδα της προσφυγιάς, θυμίζει τις χαμένες μας πατρίδες, το προσφυγικό είναι πάντα επίκαιρο και τα ιδανικά της ομάδας είναι πάντα διαχρονικά. Θα φροντίσουμε να προβάλλουμε αυτό το έργο στα πέρατα της γης. Πρόσφατα, είχα και συζητήσεις με τη FIBA κι έγινε ξεκάθαρο πως σε περίπτωση που η ομάδα μας περάσει ξανά στο φάιναλ φορ, αυτό θα γίνει εδώ και θα διαφημιστεί παντού η πόλη».
Γράψτε το σχόλιο σας...