Γιοβάνοβιτς: «Έχω ένα όνειρο…»

Αισιόδοξος πως ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να αφήσει εκτός ημιτελικών του Champions League τη Ρεάλ Μαδρίτης, εμφανίστηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αισιόδοξος πως ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να αφήσει εκτός ημιτελικών του Champions League τη Ρεάλ Μαδρίτης, εμφανίστηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός εμφανίστηκε πεπεισμένος πως η ομάδα του θα εμφανιστεί πανέτοιμη στο ματς της Τρίτης. Αναλυτικά δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει του μεγάλου προημιτελικού. Αναλυτικά:


Για το τι περιμένει από τον κόσμο και γενικά για τη συμπεριφορά του σε σχέση και με τα όσα έγιναν με τον Ρονάλντο στον αγώνα Κύπρος-Πορτογαλία: «Ήμουν παρών σε εκείνο το παιχνίδι. Η συμπεριφορά των φιλάθλων ήταν ότι χειρότερο μπορούσα να δω από πλευράς συμπεριφοράς σε κάποιο ποδοσφαιριστή. Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ ποτέ δεν έχουν δείξει τέτοιου είδους συμπεριφορές. Η Ρεάλ είναι μεγάλη ομάδα και αξίζει το σεβασμό από όλους τους φιλάθλους, είτε αφορά τους ποδοσφαιριστές, είτε την ομάδα. Αύριο στο γήπεδο, οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ πρέπει να υποστηρίξουν μόνο μία ομάδα και αυτή είναι ο ΑΠΟΕΛ. Για μας είναι πολύ σημαντικό επειδή με την πορεία μας έχουμε κερδίσει πολλές συμπάθειες και για αυτό πρέπει να δείξουμε ένα υψηλό επίπεδο».


Για το τι θα μπορούσε να μάθει η Ρεάλ Μαδρίτης από τον ΑΠΟΕΛ: «Μόνο εμείς μπορούμε να μάθουμε πολλά πράγματα από τη Ρεάλ και σίγουρα όχι η Ρεάλ από εμάς».


Για το τι περιμένει από το αυριανό παιχνίδι: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε το μάξιμουμ της απόδοσης μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Είναι ευκαιρία να δούμε ποια εικόνα θα έχουμε εμείς απέναντι σε μία ομάδα όπως είναι η Ρεάλ».


Για το όνειρο που δεν έχει εκπληρώσει μέχρι στιγμής στα τέσσερα πετυχημένα χρόνια παρουσίας του στον ΑΠΟΕΛ: «Το όνειρο μου είναι να αποκλείσω τη Ρεάλ.»


Για την νοοτροπία με την οποία αντιμετωπίζουν στον ΑΠΟΕΛ αυτή την αναμέτρηση: «Η μόνη διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι το όνομα και η δυναμικότητα του αντιπάλου. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Έχουμε απολαύσει τα παιχνίδια μέχρι στιγμής, το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας. Είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και πλέον έχουμε μια τεράστια πρόκληση μπροστά μας».


Για το πώς θα παίξει ο ΑΠΟΕΛ: «Ξέρουμε ποιες είναι οι δυνατότητες της Ρεάλ. Εμείς θα πρέπει να δικαιολογήσουμε την εδώ παρουσία μας. Ξέρουμε την ομάδα και χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση και πολύ μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρουμε».


Από την πλευρά του, ο Εστεμπάν Σολάρι υπογράμμισε: «Γνωρίζουμε τη σημασία αυτού του παιχνιδιού, δεν μας δίνεται συχνά η ευκαιρία να παίξουμε σε αυτό το επίπεδο και με τέτοιες ομάδες. Από τον κόσμο περιμένουμε να έχουμε εξίσου την ίδια υποστήριξη που είχαμε και στον αγώνα με τη Λιόν και θα είναι όλα καταπληκτικά».


Για το γεγονός ότι ο αδερφός του, Σαντιάγκο, αγωνίστηκε για χρόνια στην Ρεάλ: «Μίλησα με όλη την οικογένεια. Δεν αλλάζει κάτι όμως. Ο αδερφός μου θέλει να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ, η Ρεάλ, όμως ένα μέρος της καρδιάς του θα είναι μαζί μας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Σαν ομάδα, δεν ξεχωρίζουμε εντός και εκτός έδρας παιχνίδια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.