Λαγός: «Στο τέλος θα αποδοθεί δικαιοσύνη»

Για τον επερχόμενο «τελικό» παραμονής του Κοροίβου Αμαλιάδας, κόντρα στον ΓΣΛ Φάρο, μίλησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χρήστος Λαγός.

Για τον επερχόμενο «τελικό» παραμονής του Κοροίβου Αμαλιάδας, κόντρα στον ΓΣΛ Φάρο, μίλησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χρήστος Λαγός. 

Ο Ισχυρός άνδρας του Κοροίβου, μίλησε στο κλειστό της Ήλιδας: 

«Η σημερινή συνέντευξη γίνεται με αφορμή τον αγώνα της επόμενης Τρίτης (10/04-18:00) με αντίπαλο τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο που είναι καθοριστικός για την ομάδα μας, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα. Θέλουμε να καλέσουμε όλο το φίλαθλο κόσμο της Ηλείας να γεμίσει το γήπεδο και να σταθεί στο πλευρό μας. Με νίκη στο παιχνίδι αυτό θα εξακολουθούμε να κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας και πιστεύω ότι θα την κατακτήσουμε.
 
Θα ήθελα να πω ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι ώρα για απογοήτευση ή για να κάνουμε κριτική προς την ομάδα, αλλά προέχει η συσπείρωση όλων γύρω από τον Κόροιβο. Την Τρίτη, το γήπεδο θέλουμε να είναι κατάμεστο, με την ατμόσφαιρα που μόνο οι φίλαθλοί μας ξέρουν να δημιουργούν, με ήθος και δυνατή φωνή, σε αθλητικά πλαίσια πάντα. Θέλουμε ο κόσμος μας να είναι ο 6ος παίκτης στην προσπάθειά μας και να μας σπρώξει προς τη νίκη. Ο αγώνας είναι καθοριστικός και γι’ αυτό ζητάμε από τους φιλάθλους μας να αφήσουν σε δεύτερη μοίρα τη δουλειά τους ή άλλες υποχρεώσεις τους και να στηρίξουν την ομάδα μας. Ο Κόροιβος είναι διαφήμιση για όλο το Νομό και πρέπει να παραμείνει στην Α1.
 
Τέλος, παρακολουθούμε στενά τα τεκταινόμενα σε σχέση με άλλες ανταγωνιστικές ομάδες, το λέω για να μη νομίζουν κάποιοι κύριοι πως ό,τι κάνουν θα περνάει έτσι. Βλέπουμε διάφορα περίεργα πράγματα, αλλά δε θέλουμε να δυναμιτίσουμε την κατάσταση. Έχουμε εμπιστοσύνη σε όλες τις αρχές και τα αρμόδια όργανα που εποπτεύουν το Πρωτάθλημα. Εμείς δίνουμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αν εξαιρέσουμε την πρώτη που η ομάδα έλαβε μέρος και στα play off, τον αγώνα μας με ήθος και αξιοπρέπεια. Δεν καταφεύγουμε σε μεθόδους παλιομοδίτικες, που τις επιβάλλουν ο ιστορικός κόσμος ορισμένων ομάδων. Εμάς ο υπέροχος κόσμος μας είναι οι φίλαθλοι που μας στηρίζουν συνέχεια, οι απλοί άνθρωποι, οι οικογένειες, τα μικρά παιδιά και οι ακαδημίες.
 
Πιστεύουμε ότι το μπάσκετ είναι δίκαιο άθλημα και στο τέλος θα αποδοθεί δικαιοσύνη κι αυτός που αξίζει να μείνει θα μείνει κι εκείνος που πρέπει να πέσει θα πέσει. Εμείς θα δώσουμε μέχρι το τέλος τον αγώνα μας με ήθος, όπως κάνουμε σε όλη μας τη διαδρομή, τόσο στα 4 χρόνια που βρισκόμαστε στην Α1, όσο και στις μικρότερες κατηγορίες κατά το παρελθόν. Πιστεύουμε ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε και θα είμαστε ξανά εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.