Κάτι τρέχει με Γοδόι

Ο Φερνάντο Γοδόι εξετάζει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, με τους Περιστεριώτες να κοιτάζουν την περίπτωση Κεϊτά.

Ο Φερνάντο Γοδόι εξετάζει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, με τους Περιστεριώτες να κοιτάζουν την περίπτωση Κεϊτά.

Τις τελευταίες μέρες έχουν φουντώσει οι φήμες για πρόταση που έχει στα χέρια του ο Φερνάντο Γοδόι από ομάδα του εξωτερικού. Στον Ατρόμητο δεν είναι αρνητικοί στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή ιδιαίτερα αν ικανοποιηθούν οικονομικά. 

Άλλωστε και η απόδοση του Αργεντινού χαφ δεν είναι εφάμιλλη της αγωνιστικής αξίας που είχε δείξει αγωνιζόμενος στον Παναιτωλικό. Φυσικά τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο αν η πρόταση για την οποία γίνεται λόγος δεν ικανοποιεί στο έπακρο τις απαιτήσεις του Ατρόμητου.

Σε περίπτωση λοιπόν που η πρόταση είναι συμφέρουσα η κυανόλευκη διοίκηση δεν πρόκειται να κλείσει την πόρτα στο μέλλον του Γοδόι. Ήδη οι Περιστεριώτες εξετάζουν την περίπτωση του Κεϊτά, η οποία όμως δεν είναι τόσο απλή, καθώς υπήρχε όρος στο συβόλαιό του με την Καλλονή για ρήτρα σε περίπτωση που συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ελληνική ομάδα.

Να σημειωθεί πάντως πως δεν υπάρχει η περίπτωση απόκτησης του Κεϊτά αν δεν φύγει κάποιος ξένος παίκτης, διότι οι θέσεις ξένων είναι πιασμένες στο ρόστερ των Περιστερωτών. 

Όπως και να΄ χει αυτή και η επόμενη εβδομάδα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για ανακατατάξεις στο ρόστερ του Ατρόμητου με σκοπό την τελική αντεπίθεση για την πεντάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.