Σίγουρος ο Βέλλιος για Εθνική

Ο Μίκαελ Σκίμπε έχει ψηλά στην λίστα του τον Απόστολο Βέλλιο και στα φιλικά του Μαρτίου ο ψηλόσωμος φορ αναμένεται να πάρει την ευκαιρία του από τον Γερμανό.

Ο Μίκαελ Σκίμπε έχει ψηλά στην λίστα του τον Απόστολο Βέλλιο και στα φιλικά του Μαρτίου ο ψηλόσωμος φορ αναμένεται να πάρει την ευκαιρία του από τον Γερμανό. 

O Μίκαελ Σκίμπε ψάχνει λύση στο επιθετικό πρόβλημα της Εθνικής μας ομάδας και στα φιλικά του Μαρτίου με Μαυροβούνιο (24 Μαρτίου) και Ισλανδία (29 Μαρτίου) αναμένεται να δώσει την ευκαιρία σε κάποιους ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει.

Ένας από αυτούς είναι και ο Απόστολος Βέλλιος που συνεχίζει να εντυπωσιάζει την φετινή σεζόν, ενώ ταιριάζει απόλυτα και στο 4-3-3 του Γερμανού τεχνικού για να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος. Ο κύριος Σκίμπε έχει παρακολουθήσει και διά ζώσης τον Έλληνα επιθετικό και αναμένεται να αποτελέσει μια από τις επιλογές στις πρώτες κλήσεις του 2016.

Μάλιστα το γεγονός ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός ξεκίνησε τις συναντήσεις με τα τεχνικά τιμ των ομάδων της Super Leaegue από την Θεσσαλονίκη και τον Ηρακλή μόνο τυχαίο δεν είναι. Στην συνάντηση με τον Νίκο Παπαδόπουλο συζητήθηκε αρκετά το θέμα του Βέλλιου, ενώ ενδιαφέρον έδειξε ο κύριος Σκίμπε και για τον Μπουκουβάλα.

Σίγουρα ο ανταγωνισμός για τον Βέλλιο θα είναι μεγάλος, διότι και ο Κώστας Μήτρογλου είναι ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό, αλλά και οι Καρέλης, Αθανασιάδης βρίσκουν δίχτυα συνεχώς. Από εκεί πέρα Γιάννου και Αραβίδης πιθανότατα θα είναι οι ποδοσφαιριστές που θα συμπληρώνουν την πεντάδα στην γραμμή κρούσης.

Ωστόσο αν ο Μίκαελ Σκίμπε επιλέξει να έχει στο ρόστερ πέντε επιθετικούς, όπως είχε και για τα φιλικά με Λουξεμβούργο, Τουρκία, τότε κάποιος από τους παραπάνω έξι δεν θα είναι στην αποστολή. Άλλωστε από τους παραπάνω μόνο οι Καρέλης και Αραβίδης μπορούν να αγωνιστούν και στα άκρα ως χαφ-εξτρέμ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.