Σάτο: «Κλειδί η άμυνα στο Τελ Αβίβ»

Η αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού θα είναι το «κλειδί» για τη νίκη επί της Μακάμπι, σύμφωνα με τον Ρομέιν Σάτο.

Η αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού θα είναι το «κλειδί» για τη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, σύμφωνα με τον Ρομέιν Σάτο. Ο φόργουορντ του «τριφυλλιού» εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ομάδα του θα καταφέρει να πάρει μια νίκη στις δυο αναμετρήσεις με τους Ισραηλινούς.

Χαρακτηριστικά, ο Σάτο τόνισε στο μπλοκ που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του «τριφυλλιού»: «Είμαστε στη δεύτερη μέρα προετοιμασίας για τον τρίτο αγώνα της σειράς των play offs της Ευρωλίγκας. Μετά το 1-1 στις δύο πρώτες αναμετρήσεις η σειρά μεταφέρεται στο Ισραήλ και θα πρέπει εκεί να αναζητήσουμε αυτό που χρειάζεται για να προχωρήσουμε.

Χθες είδαμε στην προπόνηση τον δεύτερο αγώνα, την ήττα μας από τη Μακάμπι και πώς αυτή ήρθε. Αν δει κάποιος τον αγώνα βλέπει τη διαφορά με τον πρώτο σχεδόν αμέσως. Και η λέξη-κλειδί είναι “άμυνα”. Δεν παίξαμε άμυνα όπως θα έπρεπε. Δεν παίξαμε άμυνα. Πήγαν πολύ στο ένας εναντίον ενός, προσπάθησαν να επιτεθούν με διεισδύσεις και δεν καταφέραμε να τους σταματήσουμε. Στον πρώτο αγώνα τους σταματήσαμε και καταφέραμε να πάρουμε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Αυτό ήταν που έκανε τη διαφορά και μας έδωσε τη νίκη. Στον δεύτερο αγώνα δεν πήραμε αυτούς τους εύκολους πόντους, γιατί η άμυνα δεν λειτούργησε σωστά.

Ο τρίτος αγώνας είναι ιδιαίτερα σημαντικός στη σειρά. Ειδικά τώρα που πηγαίνουμε στη δική τους έδρα, η οποία ξέρουμε ότι είναι πολύ δυνατή. Είδαμε ότι στον δεύτερο αγώνα άλλαξαν πολλά πράγματα σε σχέση με τον πρώτο και μπήκαν δυνατά στο παρκέ. Εμείς δεν βγήκαμε να παίξουμε όπως θα έπρεπε. Κάναμε πολλά λάθη, αλλά είναι τα play offs. Μπορούμε να βγούμε στο γήπεδο αυτή τη φορά και να διορθώσουμε τα πράγματα. Δεν θέλουμε να πάμε εκεί και να γνωρίσουμε την ήττα στον τρίτο αγώνα, πηγαίνοντας στον τέταρτο με μεγάλη πίεση. Είδαμε τον αγώνα, οι προπονητές μας μίλησαν, είδαμε τι λάθη και πόσα κάναμε.

Ξέρουμε πως πρέπει να παίξουμε καλύτερα, να διορθώσουμε τα λάθη μας. Και ξέρουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε! Θα πρέπει δείξουμε και πάλι το καλό μας πρόσωπο εκτός έδρας. Δεν είναι κάτι καινούριο για εμάς φέτος. Έχουμε δείξει ότι εκτός έδρας παίζουμε καλά. Οπότε θα πρέπει κι αυτή τη φορά να τα καταφέρουμε, να παίξουμε καλύτερα από ότι στο δεύτερο παιχνίδι. Χάσαμε έναν αγώνα, αλλά υπάρχει συνέχεια.

Κι εμείς θέλουμε περισσότερα.

Σας ευχαριστούμε και για τη στήριξη στους δύο αγώνες στο ΟΑΚΑ και θα προσπαθήσουμε να σας κάνουμε και πάλι χαρούμενους.
Να είστε καλά,

Ρομέιν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.