Αμπντούν: «Ελάτε να γιορτάσουμε τον τίτλο» (vid)

Να δώσουν το «παρών» στο «Γ. Καραϊσκάκης» οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο ματς της Κυριακής, ζήτησε ο Τζαμέλ Αμπντούν.

Να δώσουν το «παρών» στο «Γ. Καραϊσκάκης» οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο ματς της Κυριακής, ζήτησε ο Τζαμέλ Αμπντούν. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός των πρωταθλητών Ελλάδος βρέθηκε στην κεντρική μπουτίκ της ομάδας του, όπου τον περίμεναν αρκετοί «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι για να τον αποθεώσουν. Ο σκόρερ του γκολ της εκτός έδρας νίκης του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού τόνισε πως ήταν εξίσου σημαντικό και το γκολ που είχε σημειώσει στην Τούμπα, ενώ εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την έως τώρα πορεία του στον Ολυμπιακό. Επίσης, κάλεσε τους φιλάθλους της ομάδας σε φιέστα τίτλου την Κυριακή, σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρει να νικήσει στην Κρήτη τον ΟΦΗ.

Στην μπουτίκ του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» έδωσαν το «παρών» αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίοι αποθέωσαν τον Αλγερινό παίκτη. Ο Αμπντούν μοίρασε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με τους φιλάθλους της ομάδας του. Στο περιθώριο της εκδήλωσης τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό γκολ, αλλά εξίσου σημαντικό ήταν και με τον ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπόμονος για να κερδίσουμε τον τίτλο και να γλεντήσουμε».

Επίσης, ο Αλγερινός παίκτης συμπλήρωσε: «Ήμουν περήφανος και χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου για να πάρει τους τρεις βαθμούς και σίγουρα είναι μια στιγμή που θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό μου».

Σχετικά με την έως τώρα παρουσία του στον Ολυμπιακό τόνισε: ««Είχα πάντα εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μου και πίστευα ότι θα αποδώσει η δουλειά μου. Για αυτό είμαι πολύ χαρούμενος».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Αστέρα Τρίπολης, για τον οποίο τόνισε: «Εύχομαι να γεμίσει γήπεδο, όπως με τον ΟΦΗ και ήθελα να πω ότι αν κερδίσουμε και κακό αποτέλεσμα, τότε θα πανηγυρίσουμε και θα γλεντήσουμε όλοι μαζί. Θα είναι μια μεγάλη φιέστα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.