Λεμονής: Κάθε παιχνίδι μονόδρομος για εμάς (vid)

Ο Τάκης Λεμονής μίλησε στην κάμερα του Novasports και στο Γιώργο Μαρκόπουλο για την αναμέτρηση της ΑΕΚ, αλλά και για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο Τάκης Λεμονής μίλησε στην κάμερα του Novasports και στο Γιώργο Μαρκόπουλο για την αναμέτρηση της ΑΕΚ, αλλά και για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: Το ματς με τον ΠΑΟΚ τελείωσε και έχουμε μείνει ευχαριστημένοι όλοι από την προσπάθεια, αλλά όχι από το αποτέλεσμα. Πλέον κοιτάμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ένα δύσκολο παιχνίδι με μία μεγάλη ομάδα παρά τα προβλήματα που έχει. Δεν έχουμε περιθώρια να σκεφτούμε πολύ. Πρέπει να ενεργούμε να μπαίνουμε στο γήπεδο και να προσπαθούμε για τη νίκη.

Για τα προβλήματα της ΑΕΚ: Δεν μπορούμε εμείς να ασχοληθούμε με αυτά. Είναι θέματα της ΑΕΚ. Δεν έχουμε το χρόνο και την πολυτέλεια για πολλές σκέψεις. Εχουμε συγκεντρωθεί στο παιχνίδι.

Για το το δυνατό σημείο της ΑΕΚ: Εχουν παίκτες με ποιότητα, έχουν δείξει και σαν ομάδα και ως μονάδες πως διαθέτουν ποιότητα. Ολες οι ομάδες αυτή την περίοδο είχαν και καλές και κακές στιγμές, από εκεί και πέρα για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι μονόδρομος. Θα δουλέψουμε όλες  αυτές τις μέρες για να μπορέσουμε παρουσιαστούμε όσο γίνεται καλύτεροι.

Για τη σωτηρία: Δεν μπορούμε να μπούμε σε υπολογισμούς, βλέπεται πως κάθε Κυριακή έρχονται αποτελέσματα που είτε μπορούν να ανεβάσουν τον πήχη ή να τον κατεβάσουν. Αυτό θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα κάθε Κυριακής, αλλά όπως δείχνει ανεβαίνει πιο πάνω από εκεί που υπολόγιζαν αρχικά οι πιο πολλοί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.