«Θολώνει τα νερά» ο Νεϊμάρ (photo)

Ερωτηματικά και ανησυχία στις τάξεις των φιλάθλων της Παρί Σεν Ζερμέν έχει προκαλέσει η φωτογραφία που ανέβασε ο Νεϊμάρ Τζούνιορ στον λογαριασμό του στο Instagram, παρέα με τον Λιονέλ Μέσι.

Ερωτηματικά και ανησυχία στις τάξεις των φιλάθλων της Παρί Σεν Ζερμέν έχει προκαλέσει η φωτογραφία που ανέβασε ο Νεϊμάρ Τζούνιορ στον λογαριασμό του στο Instagram, παρέα με τον Λιονέλ Μέσι. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός υποτίθεται πως βρίσκεται στην πατρίδα του, όπου ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, όμως φωτογραφήθηκε μαζί με τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα. 

Δεν είναι λίγοι αυτοί που αμέσως υπέθεσαν πως ο Νεϊμάρ ταξίδεψε στη Βαρκελώνη τις προηγούμενες ημέρες και είχε συνάντηση με τον Μέσι. Ξένα δημοσιεύματα πήγαν το θέμα ακόμα πιο μακριά, θεωρώντας πως ο Νεϊμάρ προσπαθεί να προετοιμάσει το έδαφος για την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα τη νέα σεζόν. 

Πάντως, ο Βραζιλιάνος παίκτης έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram: «Όταν εγώ και ο φίλος μου Μέσι είμαστε μαζί, τότε συμβαίνουν ωραία πράγματα! Ήδη σας είπα πολλά. Μείνετε συντονισμένοι».

Το σχετικό ποστάρισμα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.