Διαμαντίδης: «Δεν είμαι ο ηγέτης της ομάδας»

Ομαδική δουλειά είναι οι επιτυχίες του Παναθηναϊκού υπογράμμισε ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Ομαδική δουλειά είναι οι επιτυχίες του Παναθηναϊκού υπογράμμισε ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Ο Έλληνας παίκτης του «τριφυλλιού» τόνισε πως προσπαθεί να προσφέρει στην ομάδα του σε κάθε ματς, ενώ αναφέρθηκε και στην πιθανή συμμετοχή των «πράσινων» στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

Αρχικά, ο Διαμαντίδης τόνισε στην Euroleague με αφορμή την ανάδειξή του ως πολυτιμότερος παίκτης των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης: «Δεν πιστεύω πως είμαι ο ηγέτης της ομάδας. Το μπάσκετ είναι ομαδικό παιχνίδι, παίζουν πέντε παίκτες και ο καθένας έχει έναν ρόλο που του αναθέτει ο προπονητής. Προσπαθώ κάθε φορά να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, σκοράροντας, δίνοντας ασίστ, παίζοντας άμυνα, γενικά οτιδήποτε μπορώ να προσφέρω στην ομάδα».

Και συμπλήρωσε για το Final 4: «Πριν από ένα Final 4 υπάρχει άγχος. Αυτό δεν είναι κακό, αφού είσαι περισσότερο συγκεντρωμένος στον αγώνα κι όχι σε οτιδήποτε άλλο εντός ή εκτός γηπέδου».

Τέλος, ο αρχηγός του «τριφυλλιού» τόνισε: «Υπήρχε μεγάλη πίεση γιατί παίζαμε στην έδρα μας κι όλοι μας θεωρούσαν φαβορί. Δείξαμε χαρακτήρα σαν ομάδα, κάτι που έχει παρουσιάσει αυτή η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Κάναμε δύο καλά παιχνίδια και κατακτήσαμε τον τίτλο απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που είχε μία εξαιρετική ομάδα. Θυμάμαι πως υπήρχε τρομερή ατμόσφαιρα και τα συναισθήματα στο τέλος, όταν κατακτήσαμε το τρόπαιο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.