Δημούτσος: “Επηρέασε η ζέστη”

Ο Ελίνι Δημούτσος δήλωσε πως το 0-0 που έφερε ο Ατρόμητος με τον Αστέρα Τρίπολης στην έδρα του δεν είναι κακό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Ελίνι Δημούτσος δήλωσε πως το 0-0 που έφερε ο Ατρόμητος με τον Αστέρα Τρίπολης στην έδρα του δεν είναι κακό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού στο Κύπελλο Ελλάδας. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός είπε μεταξύ άλλων στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

Για τον πρώτο ημιτελικό:
«Ήταν σημαντικό να μην δεχθούμε γκολ. Δε νομίζω ότι είναι τόσο κακό αποτέλεσμα το 0-0. Έχουμε και ένα δεύτερο παιχνίδι στην Τρίπολη για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Είναι αλήθεια ότι δεν είχαμε πολλές δυνάμεις χθες. Μας επηρέασε η ζέστη. Ήταν το πρώτο παιχνίδι που παίξαμε με ζέστη μετά από μια περίοδο και κακές καιρικές συνθήκες και -εκτός αυτού- το τελευταίο από μια περίοδο με αρκετά ματς σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Είναι λογικό να είμαστε κουρασμένοι και να μην έχουμε ενέργεια. Μέχρι τώρα είμαστε στην τρίτη θέση στο πρωτάθλημα και στα ημιτελικά στο Κύπελλο. Ευτυχώς έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κρατήσουμε όσα έχουμε πετύχει μέχρι τώρα σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος».

Για τον Αστέρα Τρίπολης:
«Δεν μπορώ να εξηγήσω τι γίνεται. Ήταν μια από τις καλύτερες ομάδες που έχουν έρθει στο Περιστέρι. Δεν κάναμε ένα γκολ στις πρώτες ευκαιρίες και μετά ήταν δύσκολο».

Για τις εμφανίσεις του στον Ατρόμητο:
«Είμαι ήσυχος. Έχω υπογράψει ένα συμβόλαιο για δύο χρόνια και έχω ησυχάσει. Είμαι σε μία ομάδα καλή με έναν πολύ καλό πρόεδρο και έναν πολύ καλό προπονητή, ο οποίος μας βοηθά αρκετά και βοηθά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές».

Για τον Σάντος και την Εθνική ομάδα:
«Έχει δείξει ότι καλεί αυτόν που πιστεύει ότι είναι και σε καλή κατάσταση. Είναι σημαντικό για έναν παίκτη να ξέρει ότι θα κάνει καλές εμφανίσεις και θα καλείται στην Εθνική»

Για την ικανότητα του Μήτρογλου στο γκολ;
«Ξέραμε ότι ο Μήτρογλου θα κυνηγήσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.