Περιμένει την αντίδραση της Μακάμπι ο «Ζοτς»

Από το μηδέν ξεκινά ο Παναθηναϊκός, όπως τόνισε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς , στην αυριανή -δεύτερη- αναμέτρηση με τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ (23/3, 21:00, NOVASPORTS 3), καθώς περιμένει την... αντίδραση των παικτών του Ντέιβιντ Μπλατ.

Από το μηδέν ξεκινά ο Παναθηναϊκός, όπως τόνισε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς , στην αυριανή -δεύτερη- αναμέτρηση με τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ (23/3, 21:00, NOVASPORTS 3), καθώς περιμένει την… αντίδραση των παικτών του Ντέιβιντ Μπλατ.

Η σημερινή προπόνηση του «τριφυλλιού» διεξήχθη αργά και ήταν ανοικτή για του εκπροσώπους των ΜΜΕ. Μετά την πρώτη νίκη της ομάδας του επί των Ισραηλινών, ο Σέρβος κόουτς εξήγησε πως έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του, οι οποίοι γνωρίζουν τις απαιτήσεις παιχνιδιών όπως αυτά για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκα.

«Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα με χαρακτήρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αντιδράσουν. Όπως είπα, θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Οι παίκτες μου είναι έμπειροι, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Ξέρουν ότι αύριο (22/3) είναι ένα παιχνίδι το οποίο ξεκινάει από το μηδέν. Η ομάδα της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι μία ομάδα με χαρακτήρα, μεγάλη ομάδα. Έχουν ποιότητα και για μας είναι πιο σημαντικό να ξεχάσουμε τα πάντα όσα συνέβησαν χθες (20/3)», τόνισε.

Με στόχο το 2-0 από πλευρά «τριφυλλιού» λοιπόν, στον «Ζοτς» ζητήθηκε να κάνει μια σύγκριση με το ματς της Τρίτης και ανέφερε πως η αυριανή αναμέτρηση θα είναι «πολύ δύσκολη. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάποια πράγματα που πήγαν τέλεια στο πρώτο παιχνίδι. Θα δούμε» και συμπλήρωσε πως «η άμυνα είναι ένα κομμάτι πολύ σημαντικό, όπως πάντα».

Για εκείνον «το “κλειδί” είναι η συγκέντρωση και να παίξουμε ακόμη ένα καλό παιχνίδι. Αν θέλουμε να περάσουμε στο Final Four, θα πρέπει να νικήσουμε άλλες δύο φορές». Πίεση θα υπάρχει, αλλά -όπως εξήγησε- «για όλους είναι το ίδιο». Παρόλα αυτά, «έχουμε εμπειρία. Αύριο (23/3) θα αρχίσουν “5 εναντίον 5” κι είναι μία μάχη όπου πρέπει να τα δώσουμε όλα. Αυτό θα πρέπει να σκεφτόμαστε όλοι και για ακόμη μία φορά επισημαίνω πως παίζουμε απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, μία μεγάλη ομάδα, ένα μεγάλο σύλλογο!».

Τέλος, έστειλε και το μήνυμα του στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, λέγοντας «να έρθουν για ακόμη μία φορά να μας υποστηρίξουν, όπως χθες (20/3, που είχε εξαιρετική ατμόσφαιρα και να φιλοξενηθούν κι οι άνθρωποι από το Ισραήλ όπως πρέπει. Να νιώσουν καλά, γιατί έχουν έρθει εδώ για την ομάδα τους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.