Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΚύμη SeajetsΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός Νικαίας

Η καρδιά του ΠΑΟΚ χτυπάει δυνατά και στη Μελβούρνη! (pic)

Στην Αυστραλία και πιο συγκεκριμένα στη Μελβούρνη βρίσκεται το τελευταίο διήμερο ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ πραγματοποίησε το μακρινό αυτό ταξίδι στο πλαίσιο της καμπάνιας #keepPAOKalive, συνεχίζοντας αυτήν την αέναη προσπάθεια ενίσχυσης του μπασκετικού «Δικεφάλου»
23/03/2019 • 14:34
Όλα ξεκίνησαν από το Λονδίνο, στο Club PAOK London
  • shares

Στην Αυστραλία και πιο συγκεκριμένα στη Μελβούρνη βρίσκεται το τελευταίο διήμερο ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ πραγματοποίησε το μακρινό αυτό ταξίδι στο πλαίσιο της καμπάνιας #keepPAOKalive, συνεχίζοντας αυτήν την αέναη προσπάθεια ενίσχυσης του μπασκετικού «Δικεφάλου». Όπως συνέβη και στους προηγούμενους σταθμούς της περιοδείας του, συναντήθηκε με πληθώρα φίλων της ομάδας για να ενημερώσει και να ενημερωθεί γύρω από την ομάδα αλλά η υποδοχή που έτυχε ήταν εντυπωσιακή. Άκρως αντιπροσωπευτική είναι η εικόνα που δημοσίευσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον επίσημο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζοντας: «Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό που έγινε στη Μελβούρνη! Αρκεί μία και μόνο φωτογραφία! #PAOK#blackandwhite #keeppaokalive#paokfamily».
Γράψτε το σχόλιο σας...