Η προσοχή σε Ιωάννινα και Λεωφόρο

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Super League την Κυριακή, με την προσοχή να στρέφεται στις αναμετρήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ (15:00 Novasports 2) και του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο (19:30 Novasports 1).

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Super League την Κυριακή, με την προσοχή να στρέφεται στις αναμετρήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ (15:00 Novasports 2) και του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο (19:30 Novasports 1). Επίσης, ακούστε μέσω της Web TV του Novasports.gr τις δυο αναμετρήσεις, καθώς επίσης και αυτή του ΠΑΟΚ με τη Βέροια, από το γήπεδο της Τούμπας.

Η δεύτερη ημέρα της 18ης αγωνιστικής ξεκινάει στα Ιωάννινα, όπου ο τοπικός ΠΑΣ θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην ένατη θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 33 βαθμούς. Η Ένωση θέλει τη νίκη για να παραμείνει μόνη δεύτερη, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει το «τρίποντο» για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις.

Στις 17:15 ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει στην Τούμπα τη Βέροια. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 29 βαθμούς, ενώ η «Βασίλισσα» του Βορρά βρίσκεται στη δωδέκατη θέση με 19 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο τη νίκη, ώστε να παραμείνουν σε τροχιά πλέι οφ, ενώ οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν βαθμούς ή βαθμό, ώστε να συνεχίσουν την προσπάθεια για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Την ίδια ώρα (17:15), ο Αστέρας Τρίπολης θα φιλοξενήσει την Καλλονή. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι ουραγοί της βαθμολογίας με επτά βαθμούς. Οι Αρκάδες θέλουν τη νίκη, ώστε να κάνουν ένα ακόμα βήμα για τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι αναγκασμένοι να κυνηγήσουν το «διπλό», στην προσπάθεια που κάνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Τέλος, στις 19:30 ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει στο άδειο λόγω τιμωρίας «Απόστολος Νικολαΐδης» τον Πανιώνιο. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς και θέλουν τη νίκη, προκειμένου να συνεχίσουν το κυνήγι της ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Από την πλευρά τους, οι «κυανέρυθροι» θέλουν τους τρεις βαθμούς, έτσι ώστε να παραμείνουν μέσα στις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν. Ο Πανιώνιος βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 26 βαθμούς.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Σάββατο 16/1

Skoda Ξάνθη-Ατρόμητος 2-2
Πανθρακικός-Παναιτωλικός 0-0
Λεβαδειακός-Ηρακλής 1-1

Κυριακή 17/1

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (15:00)-Novasports 2 
Αστέρας Τρίπολης-Καλλονή (17:15)-Novasports 4 
ΠΑΟΚ-Βέροια (17:15)-Novasports 2 
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος (19:30)-Novasports 1 

Δευτέρα 18/0 
Πλατανιάς-Ολυμπιακός (19:30)-Novasports 1


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.