Αναστόπουλος: “Θα το παλέψουμε στη ρεβάνς”

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του παρά την ήττα με σκορ 1-0 εμφανίστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του παρά την ήττα με σκορ 1-0 εμφανίστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξέραμε από την αρχή ότι ήταν δύσκολο παιχνίδι και έγινε ακόμα πιο δύσκολο γιατί είχαμε κάποια προβλήματα της τελευταίας στιγμής και όταν αντιμετωπίζεις μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, αν δεν είσαι πειθαρχημένος, αν δεν έχεις πλάνο, δεν έχεις σχέδιο, τότε θα κινδυνεύσεις. Το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, από την αρχή με το που έγινε η κλήρωση.

Απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας σταθήκαμε αξιοπρεπέστατα, το 1-0 μας αφήνει ελπίδες, για να το παλέψουμε στο Γεντί Κουλέ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν. Από μία στιγμή αδράνειας δεχτήκαμε το γκολ. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και εκεί θα στρέψουμε την προσοχή μας», είπε αρχικά ο Αναστόπουλος.

Για τη ρεβάνς: «Άλλο το σημερινό και άλλο μετά από 15 μέρες. Κάθε παιχνίδι δεν είναι ίδιο. Αν παρασυρθείς, ίσως το πληρώσεις. Εμείς λοιπόν από τη στιγμή που θα γίνει το επόμενο παιχνίδι, θα το σκεφτούμε τι θα κάνουμε».

Για το ματς και το γεγονός πως ο ΟΦΗ δέχτηκε γκολ από έναν αμυντικό: Ποτέ δεν μπορείς να προδικάσεις ένα αποτέλεσμα. Αν δεν έχουμε στο μυαλό μας να κάνουμε ένα γκολ, θα κινδυνεύσεις. Αν δεν είσαι πειθαρχημένος θα κινδυνεύσεις. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και πολύ διαφορετικό. Άλλο παιχνίδι στο Ηράκλειο, άλλο σήμερα, άλλο ήταν στο πρωτάθλημα, άλλο το 2-2, άλλο το φιλικό. Παιχνίδι με παιχνίδι διαφέρει. Δεν υπάρχει ομάδα που θα πάει να πει ότι πάει να πάρει ισοπαλία. Αν πας για ισοπαλία θα χάσεις. Μας προβληματίζει το ότι δεχόμαστε γκολ συνεχώς από αμυντικούς. Είναι ένα θέμα που θα το λύσουμε εκ των έσω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.