Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΚύμη SeajetsΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός Νικαίας

«Θα τον έχω για πάντα στην καρδιά μου»

20/03/2019 • 08:41
Μποντιρόγκα και Θανάσης Γιαννακόπουλος.
  • shares
Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα τονίζει ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τον Θανάση Γιαννακόπουλο.

«Ήταν ένας άνθρωπος που έδωσε τα πάντα για τον Παναθηναϊκό αφιέρωσε όλη τη ζωή του στην ομάδα που αγάπησε. Τον θυμάμαι πάντα στο γήπεδο με τα γυαλιά του, τις γραβάτες του… Τα χρόνια που έπαιξα στην ομάδα, ή ακόμα και στα παιχνίδια που έβλεπα από την τηλεόραση. Από σήμερα (χθες) είμαι πολύ στεναχωρημένος. Η θλίψη είναι μεγάλη. Θα τον έχω για πάντα στην καρδιά μου», είπε ο παλιός παίκτης του «τριφυλλιού» στην εφημερίδα «Πράσινη» και συνέχισε: 

«Είμαι γεμάτος αναμνήσεις από τον Θανάση. Παρέα όλα αυτά τα χρόνια που ήμουν στον Παναθηναϊκό ζήσαμε τα πάντα. Σημαντικές νίκες, τίτλους, ακόμα και μεγάλες στεναχώριες. Δύσκολες καταστάσεις. Κι εκείνος ήταν πάντα εκεί. Δίπλα μας. Η αγάπη του για τον Παναθηναϊκό ήταν τεράστια. Ανιδιοτελής. Και αυτό ήταν που τον έκανε ακόμα περισσότερο αγαπητό στους παίκτες της ομάδας. Οι οποίοι έβλεπαν πως ζούσε την ομάδα και καταλάβαιναν». 


Γράψτε το σχόλιο σας...