Στραματσόνι: «Είμαι ευχαριστημένος…»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση αλλά όχι το αποτέλεσμα κόντρα στον Πανιώνιο δήλωσε ο Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου. "Το δεύτερο χειρότερο παιχνίδι μας" σχολίασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση αλλά όχι το αποτέλεσμα κόντρα στον Πανιώνιο δήλωσε ο Αντρέα Στραματσόνι  στη συνέντευξη Τύπου. “Το δεύτερο χειρότερο παιχνίδι μας” σχολίασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις Στραματσόνι:

Πριν από λίγες μέρες είχατε πει ότι θέλετε οι παίκτες σας να “σκοτώνουν” πως σκοπεύετε να το διορθώσετε αυτό και πως σκοπεύετε να αφυπνίσετε τον Μπεργκ; 

“Για την πρώτη ερώτηση σήμερα είμαι ευχαριστημένος όχι για το αποτέλεσμα, δεν είμαι ηλίθιος αλλά για τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα. Υπάρχει σωστή ιδέα, παίζουμε το ποδόσφαιρο μας και βάλαμε σε δυσκολίες μια ομάδα που είναι από τις καλύτερες αμυντικά στο πρωτάθλημα. Αν θυμάμαι καλά ο Διούδης έκανε 5-6 εκπληκτικές επεμβάσεις, όχι καλές, εκπληκτικές. Είναι Γενάρης και είμαι ευχαριστημένος για τον τρόπο που παίξαμε. Αν ήταν στο τέλος της σεζόν τότε δεν θα ήμουν ικανοποιημένος.
Όσο για τον Μπέργκ είναι πίσω από έναν τραυματισμό. Πρέπει να παίζει, να πάρει τα πάνω του, να βάλει ένα γκολ και κατά τη γνώμη μου αυτό θα τον απελευθερώσει Σήμερα προσπάθησα με κάθε επιθετικό τρόπο που είχα αλλά πρέπει να πούμε μπράβο στον γκολκίπερ. Μου αρέσει ένας άλλος τρόπος παιχνιδιού εμένα αλλά εμείς είμαστε ο Παναθηναϊκός και εμείς παίζουμε διαφορετικά και διαφορετικά παίζει ο εκάστοτε αντίπαλος”.

Για την πρώτη ερώτηση θα ήθελα προσθέσω κάτι, όντως ήταν μια καλή εμφάνιση με πολλές τελικές ευκαιρίες η αναποτελεσματικότητα όμως πως θεραπεύεται; 

“Είμαι ειλικρινής 100% μαζί σας. Στο ματς του Κυπέλλου χάσαμε πολλές ευκαιρίες από δικά μας λάθη αλλά σήμερα δεν μπορώ να πω το ίδιο. Ο Εσιέν, ο Αμπέντ, ο Μπουμάλ είχαν καλές προσπάθειες. Το μόνο λάθος τελείωμα είναι του Κλωναρίδη που έφυγε έξω για μερικά εκατοστά.
Δουλεύουμε πάνω σε ένα πρότζεκτ. Οι παίκτες καταλαβαίνουν μέρα με την μέρα, προπόνηση με την προπόνηση τον τρόπο που θέλω να παίζουμε. Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα αλλά μετά το ματς είπα στους παίκτες μου ότι πρέπει να έχουν ψηλά το κεφάλι γιατί παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Μιλάμε για ένα πρότζεκτ που βρισκόμαστε στον δεύτερο μήνα χτίζουμε κάτι και θέλουμε να δούμε τη συνέχεια”. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ουζουνίδη:

“Όταν παίζεις τόσο άσχημα και παίρνεις ένα βαθμό πρέπει να είσαι ευχαριστημένος. Μετά το παιχνίδι της Ξάνθης αυτό ήταν το δεύτερο χειρότερο για εμάς. Είχαμε όμως την τύχη με το μέρος μας και έναν τερματοφύλακα σε καλή μέρα και πήραμε το αποτέλεσμα.

Εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε μόνο στα τελευταία είκοσι λεπτά καθώς στα υπόλοιπα εβδομήντα δεν υπήρχαμε στο γήπεδο, δεν είχαμε καμία σχέση με την ομάδα που βλέπαμε στο πρωτάθλημα.

Με τόσο κακή εμφάνιση, πήραμε ένα βαθμό αλλά ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε. Ξέρουμε ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να αλλάζουμε παίκτες αλλά αυτή είναι η κατάσταση και πρέπει να βρούμε τις λύσεις.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από εμάς, αδικείται από το αποτέλεσμα αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος που σήμερα ήταν ο Παναθηναϊκός.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι από τη στιγμή που πήραμε με τόσο κακή εμφάνιση το μηδέν χάρη στον τερματοφύλακα μας γιατί και αυτός είναι παίκτης της ομάδας αλλά και στην άμυνα μας κάναμε ένα βηματάκι μπροστά. Εμείς πρέπει να γίνουμε καλύτεροι καθώς εκτός των αποτελεσμάτων θέλουμε να παρουσιάζουμε και καλή εικόνα, Ναι μεν το αποτέλεσμα είναι αυτό που μένει αλλά θέλουμε να βλέπουμε και κάποια πράγματα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.