Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΧολαργόςΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΡέθυμνο Cretan KingsΚύμη SeajetsΛαύριοΚολοσσός H HotelsΟλυμπιακός

Αγγελόπουλος: "Θέμα με την αξιοπιστία της ελληνικής διαιτησίας"

Οι δηλώσεις των αδερφών Αγγελόπουλου μετά την αποχώρησή τους από τη ΓΓΑ και για τα θέματα που συζητήθηκαν
16/03/2019 • 02:23
Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι στάθηκαν -και- στο θέμα της διαιτησίας στις δηλώσεις που έκαναν
  • shares
Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος αποχωρώντας από τη συνάντηση στη ΓΓΑ και κάνοντας δηλώσεις, είπανε μεταξύ άλλων ότι υπάρχει θέμα με την αξιοπιστία της ελληνικής διαιτησίας. 
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Για πρώτη φορά η ελληνική Κυβέρνηση αντιμετώπισε το θέμα της διαιτησίας και της ισονομίας. Είναι κοινή διαπίστωση πως υπάρχει θέμα. Όπως υπάρχουν διαφωνίες στη λύση. Πάντως διαπιστώθηκε πως υπάρχει θέμα με την αξιοπιστία της ελληνικής διαιτησίας και από τον ΕΣΑΚΕ. Δεν βρέθηκε λύση πάντως».
Είπε για το επεισόδιο με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Ψυχραιμία. Ο,τι γίνεται σε κλειστές πόρτες με 25 άτομα, μένει εκεί. Δεν έγινε αυτό που λέει. Έγινε κάτι άλλο, αλλά δεν χρειάζεται να το πούμε. Αυτή είναι η συμφωνία που έγινε μέσα».
Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την απουσία του προέδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου, είπε: «Σε μία τόσο σοβαρή συζήτηση επέλεξε να μην έρθει. Αυτό δείχνει τον σεβασμό του προς τον Υπουργό. Είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί λύση».
Γράψτε το σχόλιο σας...