Στο ρελαντί η Βίλα (video)

Η Άστον Βίλα δεν έκανε σπουδαία πράγματα στον αγωνιστικό χώρο αλλά έκανε αρκετά για να αξίζει το τρίποντο απέναντι στην Λιντς Γιουνάιτεντ με το φτωχό 1-0!

Η Άστον Βίλα δεν έκανε σπουδαία πράγματα στον αγωνιστικό χώρο αλλά έκανε αρκετά για να αξίζει το τρίποντο απέναντι στην Λιντς Γιουνάιτεντ με το φτωχό 1-0! 

Οι “χωριάτες” του Στιβ Μπρους συνεχίζουν να πιέζουν Φούλαμ και Κάρντιφ στην μάχη που δίνουν οι τρεις ομάδες για την δεύτερη προνομιούχο θέση που οδηγεί στην Πρέμιερ Λιγκ. Τίποτα βέβαια δεν εξαρτάται από την Βίλα καθώς πρέπει να χάσουν βαθμούς οι υπόλοιποι για να ελπίζει. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να νικάει. Το έκανε απέναντι στην Λιντς με την κεφαλιά του Γκράμπαν στο 29ο λεπτό του αγώνα μετά από έξοχη σέντρα του καλύτερου παίκτη του γηπέδου, του Γκρίλις.

Οι φιλοξενούμενοι με τρομερές απουσίες, τρεις παίκτες από την δεύτερη ομάδα στην ενδεκάδα, απείλησαν μόνο στα πρώτα δέκα λεπτά κάθε ημιχρόνου. Από εκεί και πέρα κλείστηκαν στην άμυνα και αν δεν ήταν – για ακόμη ένα ματς – ο εντυπωσιακός νεαρός τερματοφύλακας Πίκοκ-Φάρελ σε ετοιμότητα δεν θα ηλπίζαν ως το φινάλε του αγώνα σε ισοφάριση. 

Η νίκη της Βίλα ήταν δίκαιη. Αήττητη πλέον απέναντι στην Λιντς για δεκαέξι χρόνια ενώ ο κόουτς Στιβ Μπρους παραμένει αήττητος σε εντός έδρας αγώνες απέναντι στα “παγώνια”. Σε οκτώ ματς μετράει έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. 

Όσον αφορά στην Λιντς συνεχίζει να απογοητεύει! Έμεινε για δέκατο εκτός έδρας παιχνίδι χωρίς νίκη (…η τελευταία στις 26 Δεκεμβρίου) ενώ απέναντι στους πρώτους έξι της βαθμολογίας, ολοκλήρωσε την χρονιά με τρεις ισοπαλίες και εννέα ήττες σε δώδεκα αγώνες. Δεν αγχώνεται για την παραμονή πάντως καθώς βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.