Με Ιμπαγάσα αλλά χωρίς Τοροσίδη στο ΟΑΚΑ

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ντέρμπι με τον Παναυηναϊκό. Αντιθέτως, ο Ερνέστο Βαλβέρδε απέκλεισε, τον Βασίλη Τοροσίδη, τον Ντιόγκο, αλλά και τους Μόνχε, Φετφατζίδη, Δασκαλάκη και Μπάμποβιτς.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ντέρμπι με τον Παναυηναϊκό. Αντιθέτως, ο Ερνέστο Βαλβέρδε απέκλεισε, τον Βασίλη Τοροσίδη (για λόγους προφύλαξης καθώς είχε δεχτεί ένα χτύπημα στο πόδι στον αγώνα με την Μέταλιστ), τον Ντιόγκο, αλλά και τους Μόνχε, Φετφατζίδη, Δασκαλάκη και Μπάμποβιτς.

Στην 19μελή αποστολή που ανακοινώθηκε μετά το τέλος της βραδινής προπόνησης του Σαββάτου, ο Ισπανός τεχνικός έχει συμπεριλάβει τους Μέγερι, Κάρολ, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Παπαδόπουλο, Χολέβα, Ποτουρίδη, Φέισα, Μανιάτη, Ορμπάιθ, Μακούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Σε ότι αφορά στην ενδεκάδα, στο δεξί άκρο αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ο Μοδέστο και στο αριστερό ένας εκ των Μαρκάνο και Χολέμπας. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Παπαδόπουλος και Μέλμπεργκ, αμυντικοί μέσοι οι Μανιάτης, Ορμπάιθ έχοντας μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο τον Ιμπαγάσα. Σίγουρη θέση στην ενδεκάδα έχει ο Μιραλάς, ενώ οι Τζιμπούρ, Αμπντούν, Κάζιμ – Ρίτσαρντς και Φουστέρ διεκδικούν δύο θέσεις. Την εστία του Ολυμπιακού θα υπερασπιστεί ο Μπάλας Μέγερι.


*** Αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν το Σάββατο έξω από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, φωνάζοντας συνθήματα και ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας νίκη επί του Παναθηναϊκού στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.