Μπήκε ο Στάμου, θέλει εισιτήρια με ΑΕΚ ο Ηρακλής

Καλά νέα για τον Νίκο Παπαδόπουλο στην προπόνηση του Ηρακλή, την Τετάρτη.

Καλά νέα για τον Νίκο Παπαδόπουλο στην προπόνηση του Ηρακλή, την Τετάρτη.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε μετά τους Περόνε, Ρομάνο και τον Στάμου να βγάζει κανονικά την προπόνηση, δηλώνοντας ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι με τον Πλατανιά τη Δευτέρα (#IRAPLAT).

Ο Κάσσος ήταν ο μοναδικός που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για τον «γηραιό»  με την προπόνηση να περιλαμβάνει ασκήσεις τεχνικής και αερόβια παιχνίδια με μπάλα, ενώ η προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στους Κρητικούς συνεχίζεται το πρωί της Πέμπτης (11:00).

Από εκεί και πέρα και ενόψει του ματς Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, ο Ηρακλής ζήτησε την παρουσία των οπαδών και των δύο ομάδων και στα δύο παιχνίδια σε ΟΑΚΑ και Καυτανζόγλειο αντίστοιχα. Το αίτημα θα μεταφερθεί στον Σταύρο Κοντονή που θα αποφασίσει σχετικά.

Η ανακοίνωση των κυανόλευκων αναφέρει σχετικά:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 11 το πρωί στο ΟΑΚΑ, η σύσκεψη που αφορούσε τα μέτρα τάξης για τον αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο την Α.Ε.Κ, την επόμενη Πέμπτη 28/01 (δεν έχει οριστεί ακόμη η ώρα του αγώνα), στο πλαίσιο των προημιτελικών του θεσμού.
Το “παρών” έδωσαν οι εκπρόσωποι της Ε.Π.Ο, της Αστυνομίας, της Δ.Ε.Α.Β, της γηπεδούχου Α.Ε.Κ, ενώ την ΠΑΕ Ηρακλής εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος Ασφαλείας, Μάκης Σαρλής.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, συζητήθηκε το αίτημα της ΠΑΕ Ηρακλής, για ανταλλαγή εισιτηρίων, ώστε οι οπαδοί των 2 ομάδων, να μπορέσουν να παρευρεθούν κανονικά και στις δύο αναμετρήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ΠΑΕ Α.Ε.Κ αποδέχτηκε το σχετικό αίτημα άμεσα, δείχνοντας καλή διάθεση για συνεργασία.

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας δεσμεύτηκαν ότι θα μεταφέρουν στον Υπουργό, Σταύρο Κοντονή, την από κοινού πρόθεση των 2 ΠΑΕ, για ανταλλαγή εισιτηρίων και μετακίνηση οπαδών στους μεταξύ τους αγώνες.

Μάλιστα, όταν απηύθυναν το ερώτημα για τον αριθμό των φιλάθλων που θα έχει η κάθε ομάδα στο πλευρό της, στους εκτός έδρας αγώνες, Ηρακλής και ΑΕΚ έκαναν λόγο για παρουσία 1000-1500 οπαδών.

Πάντως, η ΠΑΕ Ηρακλής, μέσω του εκπροσώπου της, Μάκη Σαρλή, τόνισε προς όλες τις πλευρές, ότι συνηγορεί στο να πραγματοποιηθούν μόνο με οργανωμένη μετακίνηση οι εκδρομές, και όχι μεμονωμένα, ώστε να ελέγχονται καλύτερα οι οπαδοί, πρόταση στην οποία επέμεινε σε όλη τη διάρκεια της συζήτησης ο Υπεύθυνος Ασφαλείας της ΠΑΕ.
Τώρα, αυτό που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, για το αν δηλαδή θα επιτραπεί η μετακίνηση των οπαδών του Ηρακλή και της ΑΕΚ στα 2 παιχνίδια, είναι η απόφαση του αρμόδιου Υπουργού, Σταύρου Κοντονή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.